2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 9835 بازدید | 679 پست
همینکه دلت ناراحته یعنی خیلی بهت توجه شده عزیزم😍قلبت نمرده قدر خودت رو خیلی بدون🌺💚 دوست داشته باش ...

باشه تگ کن 

من میام 

یه مدت میخوندم 

مشغله زیاد شد که نتونستم

ولی من این جوری نیستم که مثلا ماهی یه بار به یادشون باشم که اینو میگی کل زندگیم، بعد این که تولد با ...

چه چیزی ناامیدت کرده از اینکه فکر کنی ازت دلخورن دوست داری راجبش بگی؟یا اگه نه چرا یه بار سفره دلت رو پهن نمیکنی با خودشون حرف بزنی 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه تگ کن من میام یه مدت میخوندم مشغله زیاد شد که نتونستم

چشم قشنگم حتما تگت میکنم🌺🌺💚بازم میگم قدر خودتو خیلی بدون🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

نمیدونم اینقدر تو گرونی بدبختی و خرج ها میدونم که به هیچی فکر نمیکنم

سلام عزیزم 

شرایط زندگی همه سخت شده 💘

از شرایط اقتصادی بگیر تا اجتماعی و فرهنگی و.. 

ولی قشنگی ماجرا اینجاست که تو سختی به فکر و یاد خدا و امام زمان باشیم 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من فکر میکنم امام زمان ازم بدش میاد و دوست داره زجرم بده 

فکر میکنم امام زمان میخواد سنم بالا بره و بعد با پسری ازدواج کنم که هم ازم کوچکتره هم لوس و پرنسس و بی عرضه و پررو و پرتوقعه و انتظار داره زنش وظایفشو برعهده بگیره و خونوادش هم انتظار دارن زنش جمعش کنه و درستش کنه فکر میکنم امام زمان منو واسه همچین پسری کنار گذاشته 

فکر میکنم امام زمان نمیخواد بیماری که از بچگی دارم مشخص شه چیه چون میخواد من با پسری ازدواج کنم که پرتوقعه و اصلا نمیتونه قبول کنه زنش مریض باشه و بعد ازدواج کلی اذیتم کنه و بگه من اگه میدونستم تو این جوری هستی باهات ازدواج نمیکردم یا فکر کنه من سالمم و از عمد میخوام این جوری باشم و به خاطر چیزایی که دست خودم نیست اذیتم کنه تا به خیال خودش منو عوض کنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

درسته ک میگن اگه نماز با حضور قلب خونده نشه و قبول نشه به درگاه خداهیچ کدوم از اعمال خوبمون پذیرفته ...

خواهر درباره نماز، شرط اصلی خوندنش به شکل صحیح هست.

یعنی اصلا پیامبر فرمودند «مرزبین کفر و ایمان ترک نماز است»

اما یک مسئله ای هست

نماز رو تمام ابعاد وجودی انسان اثر میذاره.

یعنی محاله کسی بدون نماز بتونه تمام اعمال دیگه اش رو درست انجام بدی یعنی انجام خیرها و ترک شرها.

نماز مثل نخ تسبیحی هست که خوبی ها رو جمع میکنه و بدی ها رو دفع میکنه.

پس میزان اثرگذاری نماز، به زمان و کیفیتش بستگی داره.

کسی که دم دمای غروب یک نماز هول هولکی میخونه که اصلا متوجه نمیشه چی خوند، بالطبع میزان اثر گذاری نمازش رو ابعاد وجودیش متفاوته با کسی که نماز اول وقت میخونه با تمرکز و توجه و اهمیت دادن.

حتی روایت هست از امام معصوم(ع) که «هرکسی نمازش را سبک بشمارد به شفاعت ما اهل بیت نمیرسد».

مطلبی هم که شما گفتید یک روایته که به این شکله:

«روز قیامت اولین عملی که از انسان بررسی میشود نماز است، اگر قبول شود بقیه اعمال بررسی میشود، اما اگر نمازش قبول نشود هیچ‌ یک از اعمال دیگر بررسی نمیشود.»

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

همین همین دلخوری که میگی برای من جهنمه

جهنم نیست گلم یه کم فکر کن این وسوسه شیطانه اخ که چقدر تجربه کردم 

لعنت بهت شیطون که از هرراهی حتی راه های قشنگ وجالب سعی داری مارواز امامون دور کنی 

یک زمانی بود من صدایی توی ذهنم میشنیدم که میگفت چرااینقدر امام زمان روصدامیزنی نمدازمیخونی ذکر میگی مگه نمیدونی سرش شلوغه واینجوزی همش باید به فکرتوباشه یک مدت ولش کن اگه دوسش داری دست از سرش بردار بزاربه کارهای خودش برسه وقتشونگیر ومن هم کلا سراین فکر از اقا دورشدم 

بعدفهمیدم دسیسه شیطان بوده وگاهی خیلی گناهم زیادمیشه بع  مثلا شب میخوام برااقا قران بخونم فکر میاد توسرم که باپه رویی میخوای قران بخونی اینقدر گناهکاری روت میشه قران بازکنی اون از توبیزاره دست بردار یعنی مثل خوره میوفته به جونم گاهی قران رومیبندم ومیگم راست میگه من جایی ندارم 

بعضی وقتاهم میگم لعنت ب شیطان وقرانم رومیخونم وحالم دگرگون میشه وخوب میشم 

این افکلرشیطانی برای دورکردن شما وناامیدی هست که دوربشی اصلا به هیچ کدوم توجه نکن بگو من هرچقدر بدباشم بازم اقا عاشقمه وکمکم میکنه هرجور میتونی دورش کنی ازخودت

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
خب انگار تاپیک جالبی رو از دست دادم... ایبابااا

نه این چه حرفیه اینجایی و از دستش ندادی🌺🌺

من فکر میکنم امام زمان ازم بدش میاد و دوست داره زجرم بده فکر میکنم امام زمان میخواد سنم بالا بره و ب ...

چرا فکر کردید امام‌ زمان(ع) اینطور میخوان خواهر جان؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

جهنم نیست گلم یه کم فکر کن این وسوسه شیطانه اخ که چقدر تجربه کردم لعنت بهت شیطون که از هرراهی حتی را ...

پس من تنها کسی نیستم که شنیدم؟ 

البته من هم منفیشو شنیدم هم مثبتشو 

منفی شو دور کردم خیلی وقته 

ولی...... 

هرچی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم که بی عرضم

من فکر میکنم امام زمان ازم بدش میاد و دوست داره زجرم بده فکر میکنم امام زمان میخواد سنم بالا بره و ب ...

نه قشنگم چرا ازت بدشون بیاد اتفاقا به یادت هستن و برات دعای خیر میکنن حتی وقتی گناهی مرتکب بشی برات استغفار میکنن🌺💚حرفای شیطون میخواد ناامیدت کنه و فاصله بندازه..به خدا توکل کن و از خود حضرت هم بخواه بگو برات دعا کنن تا بخت خوب برات پیدا بشه و خوشبخت بشی🌺🌺

نه این چه حرفیه اینجایی و از دستش ندادی🌺🌺

حس میکنم دیر رسیدم...

وگرنه با اینکه خودم اصلا مذهبی نیستم از هم صبحتی با آدمای مذهبی مهربون یا حرف زدن راجب عقایدشون خوشم میاد...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

نمیدونم اینقدر تو گرونی بدبختی و خرج ها میدونم که به هیچی فکر نمیکنم

همیشه همینه

انسان همیشه با چالش مواجهه

و نقش ما اینه از دل همین چالشها، رشد کنیم 

به قول استاد صفائی حائری

دنیا را با غم قاطی کردند

تا ما بفهمیم

نقشمان در این هستی

حرکت است نه رفاه!