2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 9835 بازدید | 679 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ندیدیمش هنوز مثل شما

عزیزم همینکه امروز تو این ساعت تاپیک رو دیدی دعوت شده ای🌺💚اگه دوست داری هممون بیشتر باهم با اماممون آشنا میشیم😍

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

گشتیم نبود نگرد نیست تو کتابا همش از ظواهر گفته از خلق و خو هیچی👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

چرا عزیزم اتقاقا انقدر از اتفاقت خوب و اخلاق خوب ایشون حدیث داریم😍

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

دهنمونو سرویس کردی انقدر تاپیک زدی

همینکه اومدی دعوت شده ای میدونی؟🌺🌺

@مهر_رخسار‍ 

@گل_نرگس_2‍ 

@جان_و_جهانم‍ 

@مامان،مهدیار‍ 

اگر دوست دارید صحبت کنید عزیزان 💚

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

چرا عزیزم اتقاقا انقدر از اتفاقت خوب و اخلاق خوب ایشون حدیث داریم😍

اونها به دلم نمیشینه 

یا از اتفاقاتیه که برای دیگران افتاده 

یا چیزهاییه که امامت دیگه از ایشون میگن 

بیشتر تو نخ اینم که اگه روزی میرفتم پیش ایشون رفتارشون باهام چه طور بود؟ 

خشمگین؟ یا..... 

اینکه اگر ایشون به امید خدا زودتر ظهور کنن خیلی از مشکلات جامعه و خودمون به یاری خدا حل میشه. من خیل ...

ان شاالله که هرچه زودتر شاهد ظهور مولامون امام زمان عج باشیم

من زیاد معجزه دیدم یکی از بزگترین هااین بود که قبلا حجاب کامل نداشتم ایمان ضعیف بودزندگیم پرازمشکلات جوواجوربود خیلی حال واحوالم بدبود تااینکه خواب حضرت رودیدم چندسال پیش همینکه توامضام زدم بعداون خواب تشکیل گروه وگفتن ذکر یامهدی ادرکنی به مدت یکسال یک دفعه ورق زندگیم برگشت وخداروتواوج ناامیدی دیدم همه چیز حل شد مطمعنم دعای ونظر امام زمان عج همرام بود که اینقدر زودبه ارامش رسیدم واز اون روهم خودم وعقایدم وهم زندگی عوض شد ممنونم از اقا که نجاتم داد

بعد اون بازهم توسل میکنم وسعی میکنم هرروز برای حضرت دعاکنم ذکر وقران وهرکاری که درتوانم باشه انجام میدم 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
همینقدر میدونم که از زجر کشیدن بقیه لذت میبره مثل الان که کلی نذر و نیاز و گریه و اینا میکنم و انگار ...

وقتی زندگی سخت میشه و فشار چندین برابر شیطون هم دم گوش آدم زمزمه میکنه تا نا امیدت کنه قشنگم. وقتی هم که ناامید بشی همه چی رو باختی و شیطون اون موقع برنده میشه💔امیدت رو حفظ کن بدون حضرت برات دعا میکنن و نادیده نگرفتن تورو فقط هنوز وقتش نشده تا ببینی..

کافیه صداشون بزنی عزیزم مهربونتر از حد تصور ما هستن حضرت

میتونم یه سوال بپرسم؟ 

اگه کسی بگه ایشونو دیده، باور میکنید حرفشو 

یا اصلا اجازه داره که بگه؟ 

یا اصلا اگه بگه به کسی، طرف مقابل میتونه به هر نحوی حرفشو نقض کنه و بگه اشتباه دیده؟ 

اونها به دلم نمیشینه یا از اتفاقاتیه که برای دیگران افتاده یا چیزهاییه که امامت دیگه از ایشون میگن ب ...

نه چرا خشمگین😍 امام انقدر مهربون هستن میومدن استقبالت با گرمی و صمیمیت ازت به نحو احسنت پذیرایی میکردن و برات دعای خیر میکردنو خیلی خوشحال میشدن از دیدنت و مطمئنم بهت میگفتن زودتر ازاینا انتظار برگشتنت رو داشتن