2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14819 بازدید | 937 پست

راستی خانمامن تونسم یاتوجه ب یه سری نکات و کارا با اموات ارتباط برقرارکنم درخابم خیلی خوشحالم ازاین بابت اابته بعضی وقتام حرفاشون اون چه کباید باشه دررابطه ب کارخودم درست نیس ولی خب تونسم ارتباط خوبی بگیرم ممنونم ازخداوامام زمانم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

😅💙 نمی‌دونم یهو برام سوال پیش اومد من مذهبی نیستم ولی احترام زیادی نسبت به امام زمان قائلماصلا قصد ...

😚😚عزییزم

قربون معرفتت برم همین که احترام قائلی مگه بالاتر از اینم داریم؟!!

خوش به سعادتت 

ان شاءالله عاقبت به خیر میشی 🥰

خیلی برای فرج آقای غریبمون دعا کن

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم خاهر اره اینم ولی چکنم دلم میشکنه واقعا کم میارم

درکت میکنم عزیزم🫂

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

متوجه نمیشم منظورتون رو.... من یه ساله دارم دائم باهاش، صحبت میکنم میگم نجاتم بده.... ولی نمیشنوه ان ...

گاهی برای رسیدن به خواسته هامون باید صبروتحملمون روبالاببریم عزیزم امیدمون بیشتر ازقبل بشه وهمینطور توسلمون زیاد بشه گاهی مشکلات برای امتحانن گاهی تقاص گناه وگاهی برای صیقل دارن روحمون 

فقط خدااز همه چیز خبر داره گلم باید قبول کنیم که خداهمیشه چیزهای خوب روبرامون میخواد اعتمادکن بهش

ان شاالله که هرچه زودتر مشکلت  حل میشه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
اگ پیاممو دیدی برام دعاکن یامهدی من چرامادرنمیشم ۷سال داره میشه و درحسرتم دشمن شادم این روزا خنده ها ...

ان شاءالله بحق دردانه ی زهرا به زودی 

خدا یه فرزنده صالح عطا کنه بهت 

خودم بعد ۶ سال باردار شدم 🥹

از صاحب‌الزمان ممنونم بچمو نذر آقا کردم

دلم میخاد سرباز صاحب‌الزمان بشه

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
زیارت آل یس میخونم سلام میدم به مولا میدونم جواب سلامم را میده سعی میکنم مردم را به یاد امام زمان ب ...

زیارت آل یاسین 

اونجا که سلام میدی میگی ❤️💘🖐️

السَّلاَمُ علیک حین تقوم 

السَّلاَمُ علیک حین تقعد 

السَّلاَمُ علیک حین تقرا و تبین 

السَّلاَمُ حین تصلی و تقنت

سلام بر تو هنگامی که برمیخیزی 

سلام بر تو هنگامی که مینشینی 

سلام بر تو هنگامی که میخوانی و بیان میکنی 

سلام بر تو هنگامی که نماز میخوانی و قنوت بجا می آوری

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ان شاءالله بحق دردانه ی زهرا به زودی خدا یه فرزنده صالح عطا کنه بهت خودم بعد ۶ سال باردار شدم 🥹از ص ...

منم میگم بهم بچه ک درراهدشماوبرای شما تربیتش کنم خدایا و سرباز اقام بشه ب امید حق الهی خداوندبچتوحفظ کمه براتون  عاقبت بخیربشه الهی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ممنونم ازحدفای قشنگت خیلی ارامش داشت قطعابالاترازقدرت خدانیس پس اگ اون بخاد همه طلسم و نفرینا باطل م ...

خواهش میکنم عزیزم منم چند وقته پیش تواوج اووووج ناامیدی بودم ولی گفتم خدایا میدونم که تومشکلموحل میکنی ویجوری که باورنمیکردم همه چیز یک هویی حل شد مال شمام حل میشه گلم مطمعن باش

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
چه عالی مثلا چه نکات و کارایی؟

نمازاول وقت ۴سالیه ک میخونم وهمیشه قران میخونم وزیارت عاشوراروزانه تقدیم میکنم ب اقام مهدی و بقیه اموات ک میشناسم وتک تک اسم میارم همیشع بخصصوص شبای جمعه هرمراسم عزاداری میرم ب نیت اوناذکر میگم هنیشه وروزانه ذکرمیکم براشون

منم میگم بهم بچه ک درراهدشماوبرای شما تربیتش کنم خدایا و سرباز اقام بشه ب امید حق الهی خداوندبچتوحفظ ...

ای جانم🥹شک نکن گلم به وقتش دامنت سبز میشه و سرباز امام زمانت رو بغلت میکنی 🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

سلام خواهر گلم

ممنون از تاپیک زیباتون

برای مراقبه مهم ترین اصلش رو خدا فرموده«

«ان الصلوه تنهی عن الفحشا و المنکر»

دین میگه هرچی نماز اول وقت تر و با کیفیت تر باشه، اراده انسان بیشتر میشه و قدرت کنترل هیجاناتش بیشتر میشه و مراقبه بیشتر

برای همین همیشه گفته میشه نماز محوره، و اول نمازهامون رو بررسی کنیم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀