2777
2789
عنوان

هرچی طلا داشتم فروختم خیلی ناراحتم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 83 پست
نه عزیزم بنگاه داره اگه فسخ میکردیم یه قرون نمیدادبهمون طلاهام نو نو بود ۲۰۰گرم همرو دادم ماشین دسته ...

اگه خونه بکشه بالا تو سود میکنی.. چون طلا میلیونی بالا میره.ماشین چن صد میلیونی بالا میره.. اگه ملک رشد کنه و بالا بره میلیاردی بالا میره..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم طلاهام فروختم بابت بدهی شوهرم اونم چه شوهری باز حداقل برای چیز بد ندادی درسته تو ماده صد هست باز خونه است فرض کنیم جریمه خونه ۵۰۰ میلیونه شما باید بدی شهرداری زور داره اما تا چند سال دیگه ۵۰۰ پولی نیست در نهایت ملک و خونه برات میمونه

متاسفانه مردم دنبال کلک زدن به هم هستن،تا خودشون سود کنن،با حرص خوردن چیزی درست نمیشه ،اوضاع بیشتر م ...

ممنون عزیزم فقط هشت تا لنگه النگو اماراتی داشتم که دیگه ربعشم نمیتونم بگیرم عزیزم

با شوهرم گفتم فسخ نکن حداقل یه امید داشته باشم خونه هست تاکی بدو ایم دنبال این بنگاه داره پولمون بده بعدشم کلی ضررمیکنیم

بنگاه داره میگه من فقط یجا ۴۰۰میلیون هرسال دارم جریمه میشم نمیدمش عین خیالم نیست

خدایا شکرت که من این تاپیکو دیدمچون منم مستاجرم و قصد داشتم طلاهامو بفروشم بدم خونه ...ما سر خرید ما ...

باچشم باز وتحقیق وهمراهے ڪاربلد پیش برید مشڪلے پیش نمیاد منم ۲ماه پیش طلاهاموفروختم وباپس انداز همسرم خونہ خریدیم، بامشورت وهمیارےشوهر خواهرام

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
میشه یکی به من بگه کمیسیون ماده ده چیه خوبه منم بدونم بعدن به مشکل نخورم ممنون

عزیزم وقتی خونه میخای بسازی باید مجوز بهت بده شهرداری اگه نده خودسر بسازی میره توکمیسیون ماده۱۰۰وجریمه باید بدی دیگه حالا بستگی داره چندمیلیون جریمه میکنن

خدایا شکرت که من این تاپیکو دیدمچون منم مستاجرم و قصد داشتم طلاهامو بفروشم بدم خونه ...ما سر خرید ما ...

ممنون عزیزم ببین خونه خوبه ولی اول سند باید داشته باشه و انتقال مالکیت بده

چهارتا آدم بزرگتر هم باید باخودت ببری که تجربه دارن

ممنون عزیزم ببین خونه خوبه ولی اول سند باید داشته باشه و انتقال مالکیت بده چهارتا آدم بزرگتر هم باید ...

ان شاالله مشڪلتون برطرف میشہ ودلتون شاد، ڪاریہ ڪہ شده صبور باشیدو بریددنبال شڪایت

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
کاش الان که تازه اول داستان هستید شکایت کنید با حق ضرروزیان اگر جریمه زیاد باشه یا مشکل شهرداری باشه ...

۱۱واحده همه رو فروخته بنگاه دار همشون شکایت کردن مادیگه آخرین نفری بودیم که واحد اخروخریدیم