سلام خواهرای مهربونم به دلیل استقبال بی نظیر و نوشته های دلی ایده ها جدید و حرف های قشنگ شما هفته پیش، تصمیم بر این شد 👏 که تاپیک های امام زمانی فعلا با تبادل نظر و گفت و گو بچرخه ..🗣️. تا همگی تو این محیط و محفل ها بیشتر با هم آشنا بشیم ، دوست امام زمانی پیدا کنیم 🫂 از ایده های هم استفاده کنیم🤳 و در کنار هم رشد کنیم و لذت ببریم 🌱 هم کلامی با شما باعث افتخار ماست🫶 تو مسیر امام زمان یار و یاور هم باشیم ...😃
میدونید وقتی امام زمان مون پرونده ما رو می بینند بابت گناهان مون خیلی اذیت میشند 😔 و برای ما استغفار و دعا میکنند
به نظرتون چیکار کنیم مراقبه خوبی داشته باشیم سمت گناه نریم؟چه طوری برنامه ریزی کنیم ؟
اگ پیاممو دیدی برام دعاکن یامهدی من چرامادرنمیشم ۷سال داره میشه و درحسرتم دشمن شادم این روزا خنده ها ...
ان شاءالله دامنت به اولاد صالح سبز بشه عزیزم نذر کن🌺🌺
میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺
فقط میگم خوشبحالت کاش منم بتونم گناهانم رو به حداقل برسونم
حجاب وحیاوعفت پاکدامنی داری نمازاول وقت داری خیرمیخای برای هرکس حتی دشمنت ؟؟؟؟
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شاءالله دامنت به اولاد صالح سبز بشه عزیزم نذر کن🌺🌺
نذرهرچی یگی کردم هرکس تازگیافهمیدم بااستخاره قرانی ک کسی منوطلسم نازایی کرده خیلی دلم شکسته خانواده همسرسابثم خدانببخشون فقط
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
من یه بار پرسیدم امام زمان زن داره تعلیق شدم فقط سوال بود ...
😁😁الهی عزیزم
اینجا اینطوری هست معلوم هم نیست چی میشه یهو
فدای سرت
ولی هیچ کس نمیدونه این اطلاعات رو به نظرم ..
مهم هم نیست با خانوم امام زمان چیکار داری خواهر😄😉
یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون 👆 این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭
اصلا نمیتونم درکش کنم همیشه قبل خواب میگ می معجزه بهم نشون بده تا بهت باور کنم ولی نمیشه
به معجزه شاید همین باشه که تو این تاپیک دعوت شدی🌺🌺قسمت بوده که این ساعت بیای و این تامیکو ببینی💚🌺
میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺
اگ پیاممو دیدی برام دعاکن یامهدی من چرامادرنمیشم ۷سال داره میشه و درحسرتم دشمن شادم این روزا خنده ها ...
ان شاالله به حق ابروی امام زمان عج حاجت روابشید
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌) یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
میشه شما به امام زمان بگین یه نگاه هم بمن کنه. صدای من و ک نمیشنوه
شاید توچشات کم بینایی داره ویانمیشنوی صداشو؟عزیزم یکم تیزبین باش
اصلاعات زیادی دارم ولی یه چیزایی رو که میبینم امیدمو از دست میدم و مقایسه میکنم یه سریا رو...
سلام عزیزم
تعریف کنید
مشتاقم بخونم ❤️🦋
خدا و امام زمان و دین خدا که مشکلی نداره
اگر مشکلی هست از مسلمانی ماست 💘
این چیزا رو منم زیاد میبینم 🙂
🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403
نذرهرچی یگی کردم هرکس تازگیافهمیدم بااستخاره قرانی ک کسی منوطلسم نازایی کرده خیلی دلم شکسته خانواده ...
الهی بگردم عزیزم..دعا گرفتن برای کسی گناه بزرگیه کارشون اشتباه بزرگی بوده... بسپار به خدا