2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 15259 بازدید | 952 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشکلی نداره عزیزمموفق باشی تو این دوره نوجونی معمولا مشکل ادم همون کنترل چشم و میل جنسیه....

ببخشید فکر کردم میخوای مدرسه ای بودنمو مسخره کنی😂

انصافا کار خیلی سختیه سعیمو میکنم دیگه نمیدونم موفقم یا نه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

ببخشید فکر کردم میخوای مدرسه ای بودنمو مسخره کنی😂انصافا کار خیلی سختیه سعیمو میکنم دیگه نمیدونم موف ...

نه عزیزم مگه مدرسه رفتن مسخره داره 

اتفاقا دوره شیرین اما سختیه

افرین سعیتو بکن واقعا سخته اما وقتی موفق میشی شیرینه خدا کمکت کنه و ابلیس بد ذات رو ازت دور کنه زیبای من 😁😁

نه عزیزم مگه مدرسه رفتن مسخره داره اتفاقا دوره شیرین اما سختیهافرین سعیتو بکن واقعا سخته اما وقتی مو ...

والا من که شیرینی ای حس نمیکنم همش استرسو اضطرابه

خدا همیشه و همه جا با ماست فقط گاها به چشممون نمیاد کمک هاش متاسفانه

ابلیس هم خدا لعنتش کنه دست از سر آدما برنمی‌داره که 😂😑

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

مگه گناه فقط جنسیه که چشمامونو کنترل کنیم عزیزم😄😄

چشم ک فقط واسه گناه جنسی نیست مگر اینکه شما اینطور فکر کنید

طرف با چشمش تهمت میزنه یه چیزیو میبینه طرف چشمش میوفته به یه مال حروم که مال اون نیست ولی نقشه دزدیده شدنش رو میکشه ...طرف با  چشمش قیافه کسی رو میبینه و صورتش رو یا لباسش رو مسخره میکنه و دل اون آدمو میشکونه طرف میره عروسی با چشاش همه چیزو میپاد بعد بجای آرزوی خوشبختی یه عالمه ایراد میگیره طرف با چشمش قضاوت میکنه 

قضاوت دروغ تهمت دل شکستن دزدی قتل فساد همه ای اینا  هزاران گناه دیگ ک با چشم انجام میشه

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
نه مشکلات منو از تاپیک هام نمیشه فهمید کلا این جور بیماری ها رو از تاپیک های فرد نمیشه فهمید من که ه ...

عزیزم ناراحت نشو من فقط دوتا از تاپیک هات رو نگاه کلی انداختم .

درکت میکنم که چقدر شرایط برات سخت و پیچیدست

میدونی چرا

چون خودم هم تو چنین موقعیتی هستم

کاملا میفهممت

اینکه یه بیماری ای هست که تشخیص داده نشده اطرافیان هم درکی ازش ندارن و حالات منو طبیعی قلمداد نمیکنند و درباره من قضاوتم می کنند که شاید من دارم الکی میگم فکر میکنم یا ...

الان فکر نکن منم قضاوتت کردم فقط گفتم شایدم بشه اینجوری حلش کرد ولی خب علائمت رو که به دوستمون گفتی دیدم که حق داری

درکی که من از شرایط خودم دارم اینه که خدا تموم درها رو برو بسته فقط در خودش رو باز گذاشته چون میخواد من بااین مشکلات رشد کنم و بسمت خودش برم

این مشکلات یک بهانه ست واسه رشد

و جالبه بدونی هر مشکلی یک اندازه ای داره

وقتی تو بزرگتر از مشکلت بشی 

دیگه اون مشکل محو میشه

حالا اندازه مشکل من و شما بزرگه

پس باید رشد ماهم زیاد باشه

ولی خوب تکاملی یعنی هرروز یک قدم

و تنهاراه حل مسائل در دست خداست

الی الله ترجع الامور.

اگر دوست داشتی درخواست دوستی بفرست تا بتونیم درباره مسائلمون و راه های حل کردنش بیشتر حرف بزنیم 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

چشم ک فقط واسه گناه جنسی نیست مگر اینکه شما اینطور فکر کنیدطرف با چشمش تهمت میزنه یه چیزیو میبینه طر ...

دیدن دلیل بر این گناها که گفتی نمیشه 

یعنی من اگر مثلا یه نفر که زشته رو ببینم یه میلی در من زنده میشه که مسخره اش کنم؟😂

یا اگر مال و پول کسی رو ببینم میلی در من زنده میشه که بدزدمش؟😂

پس نگاه به کسی که زشته نکنم که مرتکب گناه نشم😁😁😁

دزد یا تمسخر کننده بودن ربطی به دیدن نداره این گناها تو شخصیته یه نفر وجود داره نه تو کنترل کردن یا نکردن چشم 

خود این دوستمونم منظورش همون گناه بود که من گفتم 

دوره نوجوانی این گناهای چشمی و جنسی جنگیدن باهاش سخت تره ....

میشه بیماری تون رو توضیح بدین؟ میدونستین تو این دنیا هیچ چیز بی علت نیست. مثلا شما گفتین خدا بیماری ...

من نمیگم خدایا چرا این بیماری رو بهم دادی میگم خدایا چرا نمیذاری معلوم شه بیماریم چیه؟ 

من هنوز حتی اسم بیماریمم نمیدونم و اینه که بده

از بچگی این مشکلات رو داشتم ولی مامانم منو دکتر نبرد و گفت بزرگ شم همه اینا رفع میشن ولی بزرگ شدم و رفع نشدن و بعضیاشون بیشترم شدن تو بزرگسالی پیش چندتا دکتر رفتم نفهمیدن چیه

حرکات غیرطبیعی، لرزش و پرش اندام، استرس، افسردگی، وسواس، بی حوصلگی، گاهی مشکل در رساندن منظور و درک منظور دیگران، مشکل در خواب، مشکل در محاسبه، بی دقتی زیاد، فراموشکاری، گاهی متوجه اطرافم و خطر نمیشم، مشکلات در تشخیص خیابون ها و چهره افراد، تغییر مثل عوض کردن خونه یا مسافرت باعث گیجی و به هم ریختن اعصابم میشه، گاهی تصمیمات و افکار غیرطبیعی که ضربه میزنه به زندگی یا اموال، گاهی خودزنی و حالتی شبیه دعوا کردن بدون این که درحال دعوا با کسی باشم، نیاز به تکرار بعضی کارها در هرروز، افکاری که منو وادار به گریه یا خنده یا عصبانیت میکنن که باعث شده دیگران بگن مثلا این دیوونه هست با خودش میخنده، مشکلات در کارهای عملی، دیگران منو گوشه گیر میدونن چون من برام ارتباط برقرار کردن با دیگران سخته و خیلی از قواعد اجتماعی رو که دیگران به راحتی میفهمن هرچه قدر هم برام بگن بازم درکشون و اجراشون برام سخته، حساسیت به بعضی چیزا که برای دیگران ناراحت کننده نیست مثل بعضی صداها و بوها و ....مشکلات دیگه ای بعضیاشونو نگفتم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

میشه بیماری تون رو توضیح بدین؟ میدونستین تو این دنیا هیچ چیز بی علت نیست. مثلا شما گفتین خدا بیماری ...

من نمیگم خدایا چرا این بیماری رو بهم دادی میگم خدایا چرا نمیذاری معلوم شه بیماریم چیه؟ 

من هنوز حتی اسم بیماریمم نمیدونم و اینه که بده

از بچگی این مشکلات رو داشتم ولی مامانم منو دکتر نبرد و گفت بزرگ شم همه اینا رفع میشن ولی بزرگ شدم و رفع نشدن و بعضیاشون بیشترم شدن تو بزرگسالی پیش چندتا دکتر رفتم نفهمیدن چیه

حرکات غیرطبیعی، لرزش و پرش اندام، استرس، افسردگی، وسواس، بی حوصلگی، گاهی مشکل در رساندن منظور و درک منظور دیگران، مشکل در خواب، مشکل در محاسبه، بی دقتی زیاد، فراموشکاری، گاهی متوجه اطرافم و خطر نمیشم، مشکلات در تشخیص خیابون ها و چهره افراد، تغییر مثل عوض کردن خونه یا مسافرت باعث گیجی و به هم ریختن اعصابم میشه، گاهی تصمیمات و افکار غیرطبیعی که ضربه میزنه به زندگی یا اموال، گاهی خودزنی و حالتی شبیه دعوا کردن بدون این که درحال دعوا با کسی باشم، نیاز به تکرار بعضی کارها در هرروز، افکاری که منو وادار به گریه یا خنده یا عصبانیت میکنن که باعث شده دیگران بگن مثلا این دیوونه هست با خودش میخنده، مشکلات در کارهای عملی، دیگران منو گوشه گیر میدونن چون من برام ارتباط برقرار کردن با دیگران سخته و خیلی از قواعد اجتماعی رو که دیگران به راحتی میفهمن هرچه قدر هم برام بگن بازم درکشون و اجراشون برام سخته، حساسیت به بعضی چیزا که برای دیگران ناراحت کننده نیست مثل بعضی صداها و بوها و ....مشکلات دیگه ای بعضیاشونو نگفتم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم ناراحت نشو من فقط دوتا از تاپیک هات رو نگاه کلی انداختم .درکت میکنم که چقدر شرایط برات سخت و پ ...

منم انتظار ندارم این بیماری کاملا رفع شه این جور بیماری ها که از بچگی هستن تو اینترنت نوشته معمولا درمان قطعی ندارن و تا اخر عمر با فرد مبتلا میمونن فقط میخوام اسمش معلوم شه چیه تا خودم و خونوادم و اطرافیانم بدونیم این که من بگم مریضم دیگران میگن بیماریت چیه؟ من ندونم اسمشو و بگم دکترها نمیفهمن چیه بهم میگن تو الکی میگی مریضی. هیچیت نیست فقط میخوای از عمد بد باشی