2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 15260 بازدید | 952 پست
من از بچگی این بیماری رو دارم ولی مامانم منو دکتر نمیبرد و میگفت بزرگ شم همه مشکلاتم رفع میشه ولی بز ...

عزیزم من یه نگاهی کردم به تاپیک هات ببین من چون خودم این مشکلاتودارم درکت میکنم . شاید درست میگی و ژنتیکی و مادرزادی باشه ولی شاید هم این مشکلاتت حل شدنی باشه

یعنی اگه بتونی کنترل خودت بر روی ذهن و افکارت رو بیشترکنی . روی خودت کار کنی بخودت مسلط باشی شاید اینم حل بشه 

نظر خودت چیه 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان سوالی دارم. کدام یک از شما، از ترددهای بی مورد و بی هدف در بیرون از خانه، پرهیز میکنید؟

سلام عزیزم

من تاکار واجب نداشته باشم نمیرم بیرون

مگه اینکه واقعانیاز به هواخوری پیداکنم

چطورمگه

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

مممنونم ازتون حرفاتون پر از نکته بودواقعا برام تلنگری بود مخصوصا ک گفتین آدم یه مدت بیدار میشه مثل ا ...

خواهش میکنم عزیزم

راستش بیدار شدن از خواب غفلت شروع یک رونده ... برای خودسازی و تزکیه ی روح

یعنی اگر این بیداری خوب و کامل رخ بده و باتلاش خود فرد ادامه پیداکنه قدم بعداز اون میشه توبه

آیت الله مظاهری در این رابطه کتاب دارن 

اگر بتونم عکسشو بفرستم خوبه 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

شما از کجا مطمئن هستی که امام زمان هست ؟دلیل و مدرک داری ؟ من خودم خیلی به خدا ایمان دارم ولی واقعیت ...

چون خدایی که از روح ش دمیده و عاشقانه مارو دوست داره. نمیتونه ما رو تنها و بی ولی بزاره. درسته غایب هستند ولی در واقع تو جمع ما انسانها هستند و هر روز برای بی وفایی ما بنده ها گریه میکنن.علت غیبت طولانی هم همینه که ما از امام زمان غافل هستیم ولی ظهور خیلی خیلی نزدیکه🥹🥹

چقدر قشنگ گفتین تربیت بچه ها مثل قدیم نیست که فقط به خانواده بعد بشه مدریه بعد دوست الان فضای مجازی ...

خواهش میکنم عزیزم 

صوت های شیخ اسماعیل رمضانی در ایتا و آپارات هست گوش بدید 

حدود 40صوت تربیت و خانواده دارن 

عزیزم من یه نگاهی کردم به تاپیک هات ببین من چون خودم این مشکلاتودارم درکت میکنم . شاید درست میگی و ژ ...

نه 

مشکلات منو از تاپیک هام نمیشه فهمید کلا این جور بیماری ها رو از تاپیک های فرد نمیشه فهمید 

من که همه زندگیم رو تو تاپیک هام ننوشتم 

مثل این میمونه که من بیام تاپیک های شما رو بخونم بگم هیچ مشکلی نداری

نه دست خودم نیست خودمم اذیت شدم از این مشکلات

اگه تاپیکامو دیده باشی دیدی که تو فامیل هام هم افراد مشکل دار و روانی زیادن و همین خطرناکتر میکنه شرایط رو چون من نباید بچه دار شم چون احتمال ژنتیکی بودن مشکلاتم زیاده و نباید بچه ای رو به این دنیا بیارم که مشکلاتش بیشتر از منه چون هم از بچگی این مشکلات رو دارم هم این که تو فامیل هام مشکلات روانی زیاده همین میتونه نشونه ژنتیکی بودن بیماریم باشه و بیماری های ژنتیکی هم به بچه منتقل میشن از مادر و پدر و در برخی موارد تو بچه شدیدتر میشن

چی تو تاپیکام دیدی که همچین فکری کردی؟ 

من باید دنبال تشخیص بیماریم باشم چون بیماری رو نمیشه یه عمر پنهان کرد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

منم نگفتم تدلیس برای مرد نیست هم برای زنه هم برای مرد من زن رو مثال زدم چون خودم دخترمبیماری روانی ه ...

علائم بیماریتون چیه؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

علائم بیماریتون چیه؟

حرکات غیرطبیعی، لرزش و پرش اندام، استرس، افسردگی، وسواس، بی حوصلگی، گاهی مشکل در رساندن منظور و درک منظور دیگران، مشکل در خواب، مشکل در محاسبه، بی دقتی زیاد، فراموشکاری، گاهی متوجه اطرافم و خطر نمیشم، مشکلات در تشخیص خیابون ها و چهره افراد، تغییر مثل عوض کردن خونه یا مسافرت باعث گیجی و به هم ریختن اعصابم میشه، گاهی تصمیمات و افکار غیرطبیعی که ضربه میزنه به زندگی یا اموال، گاهی خودزنی و حالتی شبیه دعوا کردن بدون این که درحال دعوا با کسی باشم، نیاز به تکرار بعضی کارها در هرروز، افکاری که منو وادار به گریه یا خنده یا عصبانیت میکنن که باعث شده دیگران بگن مثلا این دیوونه هست با خودش میخنده، مشکلات در کارهای عملی، دیگران منو گوشه گیر میدونن چون من برام ارتباط برقرار کردن با دیگران سخته و خیلی از قواعد اجتماعی رو که دیگران به راحتی میفهمن هرچه قدر هم برام بگن بازم درکشون و اجراشون برام سخته، حساسیت به بعضی چیزا که برای دیگران ناراحت کننده نیست مثل بعضی صداها و بوها و ....مشکلات دیگه ای بعضیاشونو نگفتم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نه مشکلات منو از تاپیک هام نمیشه فهمید کلا این جور بیماری ها رو از تاپیک های فرد نمیشه فهمید من که ه ...

میشه بیماری تون رو توضیح بدین؟ میدونستین تو این دنیا هیچ چیز بی علت نیست. مثلا شما گفتین خدا بیماری رو داده ولی درمان رو نه . شاید تو این دنیا شما با بیماری تون دارین  نور صبری رو روشن میکنین . دنبال درمان باشین ولی هیچوقت نگین چرا من. چون بارها و بارها من گفتم چرا من چی تو من دیدی که انقد رنج میبینم ولی همین رنج ها  نور صبری میشه که در اون  دنیا که قابل وصف نیست

داستان حسنی رو شنیدید 

حسنی که کثیف بود که کره الاغ کد خدا دوست نمی شد باهاش 

بعد به خاطر کره الاغ کد خدا و جوجه و فلفلی و قلقلی می‌ره تمیز میشه 

این بدرد نمیخوره چون بچه بزرگ بشه به خاطر کره الاغ کد خدا دیگه بی حجاب میشه بی نماز میشه ،هرکاری  برای خدا باشه 

حسنی میخواد با خدا حرف بزنه خدا میگه من باتو حرف نمی‌زنم 

حسنی میگه چرا خدا میگه چون کثیفی بندگان من تو رو کثیف میبینن حسنی به خاطر خدا تمیزمیشه 

بایدبچه یه شخصیت مستقل داشته باشه 

خیلی فرق می‌کنه یه بچه تشخیص بده بابام خوابیده ومن کم سرو صدا کنم تا اینکه بابا بگه آروم بازی کن تا من بخوابم 

اینا بخشی از صحبت های شیخ رمضانی بود 

مگه گناه فقط جنسیه که چشمامونو کنترل کنیم عزیزم😄😄

معلومه که نه

همین که جاهایی نباشیم و چیزای شرک آلود (به قول کتاب درسی) نخونیم هم حسابه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30