2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 10991 بازدید | 738 پست
من گناهکارم

الله یحب توابین 

معنی آیه 

خدا توبه کنندگان را دوست دارد .

و این یعنی منتهای خوشبختی و عاقبت بخیری

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
چه تاپیک قشنگیمن عاشق پدر عزیزم امام زمان علیه السلام هستم و میدونم ایشون من رو بیشتر از هرکسی تو دن ...

بااجازت متن تاپیک بزنمش

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از استارتر برای این تاپیک چقدر حس خوبی گرفتم 🥰

من حالم خوب نبود کلی گریه کردم واز امام زمان کمک خواستم واقعا درمونده شده بودم، یهو نی نی سایت رو باز کردم واومدم اینجا و خیلی حس خوب گرفتم 

مذهبی نیستم ولی با توسل به ایشون خیلی معجزه دیدم تو زندگیم 

وقتایی که به نیازمندا کمک میکنم یا کار خیری انجام مبدم نیت میکنم میگم از طرف صاحب الزمان 

از دعا و توسل به ایشون توی بین الطلوعین نتیجه دیدم 

ممنون از استارتر برای این تاپیک چقدر حس خوبی گرفتم 🥰من حالم خوب نبود کلی گریه کردم واز امام زمان کم ...

الاهی شکر ک باعث احساس خوبت شدم

به به چه سعادتی

خوشبحالتون ک صاحب‌الزمان صداتونو میشنون و زود معجزشو میبینین 

التماس دعا با قلب قشنگت😍

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
ممنون از استارتر برای این تاپیک چقدر حس خوبی گرفتم 🥰من حالم خوب نبود کلی گریه کردم واز امام زمان کم ...

خدارو شکر که دوست داشتین 🥰

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یخ نظرم اینقدر هرروز با آقا حرف بزنیم که حس کنیم یه رفیق داریم که همیشه کنارمونه خب آدم بسته با شأن ...

من هر صبحم رو با سلام دادن به ایشون شروع میکنم.

واقعا حس و حال خوبی دارم طی روز و امید بیشتر

یخ نظرم اینقدر هرروز با آقا حرف بزنیم که حس کنیم یه رفیق داریم که همیشه کنارمونه خب آدم بسته با شأن ...

منم از دوستم بیداررری جان یاد گرفتم صبح که بلند میشم اول سلام میدم به آقا خیلی حس خوبیه🥰

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

راه رسیدن به امام زمان ع تزکیه نفس استباید درونمون را پاک کنیم از زشتی ها و رذائلپس باید ابتدا از ام ...

الاهی آمین 

حرف دل منو زدین

همیشه به آقا امام زمانمون میگم 

یا صاحب‌الزمان کمکم کن  راهمو گم نکنم 

همیشه میگم راه درست رو خودتون بهم نشون بدین

من از آقاجانم، مولتی مظلوم و غریبم فقط یه چیز میدونم، اونم اینکه مانع بزرگ ظهورشون منم😔😔😔😔😔😔به ...

نه عزیزم چرا اینطوری فکر میکنی