2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72508 بازدید | 666 پست
خیلی این قضیه آزارم میده همش میگم وقتی 60سالم بشه اون تازه 20سالشه شاید نتونم براش کاری کنم یعنی میت ...

عمر دست خداست 

از الان برای ۲۰ سال دیگه تصمیم گرفتن یکم عجیبه 

خدا سایه تو بالا سر بچه ها حفظ کنه خیلی ها همسن شما باردار شدن. مسئله ی جدیدی نیست 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا چرا نباید بده به تو که آرزوته انشالله همین زودیا دامنت سبز میشه

ببین 

خواهرم مثل توشد ناخواسته باردار شد بچه سوم

دقیقا حرفای تورو میزد 

خدا کشوند کشوند تا ۳۸ هفته زمانی که بهش دل بسته بود و ۵روز مونده ب زایمان ... بچشو گرفت 

ناشکری نکن 

استغفارکن نمیدونی خواهرم چه روزایی داره 

انشالله تو زانوی خیر زمین میزاری

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
من مشکل داشتم بارداربودم شوهرم با زن شوهردار بود از بس استرس کشیدم غصه خوردم شیرم خشک شد. ۲۰ سالم بو ...

عزیزم خدا به دلت آرامش بده خیانت خیلی بده دور از جون روانشناس میگه چه عزیزی از دست بدی چه خیانت ببینی

خیلی این قضیه آزارم میده همش میگم وقتی 60سالم بشه اون تازه 20سالشه شاید نتونم براش کاری کنم یعنی میت ...

این سن که خیلی خوبه . بعدم باید همه چیو سپرد به خدا چون فقط لونه که همه چیو جور میکنه 😊💚

ببین خواهرم مثل توشد ناخواسته باردار شد بچه سوم دقیقا حرفای تورو میزد خدا کشوند کشوند تا ۳۸ هفته زما ...

خدا به دل خواهرت آرامش بده عزیزم واقعا سخته 9ماه بارداری یهو خدا ازت بگیرش 

سقط که گناه کبیره است هرروز شوهرم میگه اگه سقط کرده بودی هیچ وقت نمیتونستیم خودمونو ببخشیم

سقط یعنی آدم‌کشی...

ببین از زندگیت لذت ببر 

دخترات واسه خودشون خانمی شدن بهت قول میدم اونا بیشتر از تو واسه داداششون مادری میکنن...حالا ببین کی گفتم

بعدشم از الان نمیخواد ب فکر ۲۰ سال آینده اش باشی فعلا ب فکر این باش ی مامان شاد و خوشحال واسش باشی 

پسر بچه توو زندگی ب معنای واقعی یعنی شادی و هیجان زندگی،کلا خونه اتونو شاد و صمیمی و گرم میکنه همش میخندین

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

عمر دست خداست  خواهرشوهر من 42 سالش هست بچه اش به دنیا امده

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اصلا نمیتونم کنار بیام داغون شدم از اوایلم بدتر شده حالم خیلی سعی کردم بهتر بشم نشدم متاسفانه

فقط خودتو عذاب میدی، با این استرس جنینت رو هم بهش استرس وارد میکنی، شما که بچه رو نگه داشتی دیگه چرا اینجوری می‌کنی. 

خواهر شوهرم چهارمی رو ناخواسته باردار شد، بچه سومش کوچیک بود و همیشه مریض بود. تا این زایمان کرد هر روز ناله میکرد که نمی‌خواستم. الان با تمام شرایط سختی که داره جونش برای بچه ش می‌ره. خیلی هم دختر آروم و ساکنین. 

شما از خدا بخواه انشالله به بچه سالم و آروم و بی دردسر بهت بده

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
من مشکل داشتم بارداربودم شوهرم با زن شوهردار بود از بس استرس کشیدم غصه خوردم شیرم خشک شد. ۲۰ سالم بو ...

انشاالله خدا ب زندگیت خوشی و خوشبختی بده

الآن شوهرت آدم شده یا همچنان پی کثافتکاریه؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

چرا اونقد جلو‌میری، مگه خبر داری تا ۶۰ سالگی چی میشه، با فکر کردن به آینده ای که معلوم نیست میاد یا نمیاد زمان حال و لذت از این زمان رو از خودت میگیری، 

فکر نمیکنی خدایی هست که حواسش هم به بنده هاش هست. بسپر به خدا و از خدا کمک بخواه حتما صبور تواناییش رو هم بهت میده

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

یه چیزی هست به نام جلوگیری که احتمالا باهاش بیگانه ای 

تقصیر خدا چیه خواستی مراقب باشی 

تو سال 2025 این حرفا خنده داره

الانم یه جوری ناشکری نکن یه پسر معلول یا مشکلدار بهت بده ـبا شکرگزاری ازخدا تشکر کن. 

حالا درسته بچه بزرگ کردن مشکله ولی بچه هم نباشه کلا زندگی سخته با غرزدن سخت ترم میشه

زن عموی من متولد ۶۱ هست . دختر بزرگش هفده ساله دومی الان سیزده ساله و یه پسر سه یا چهار ساله داره ال ...

دخترام و شوهرم که خیلی خوشحالن جوری که شوهرم میگه خودم بزرگش میکنم کاریش نداشته باش ولی خودم یه استرسایی تو وجودمه

یعنی دختر من صبح که میخواد بره مدرسه اول شکمم باید بوس کنه با داداشش حرف بزنه بعد بره