2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72773 بازدید | 666 پست

اسی جان من پیگیر تایپیک های قبلیت هم بودم.. همین به هم ریختگی هورمون تو بارداری واقعا باعث افسردگی میشه.. اینکه میگی تو سن بالا بچه آوردن اشتباهه، حرف منم هست.. چون خودم نتیجه ی این اشتباه بزرگ بودم.. ولی چون گذشت و ۲۶ سال بعد تونستم تقریبا ۳ سال پرستار مامانم باشم، حکمت خدا رو فهمیدم.. هر چند درد بی پدری و بی مادری خودم رو پیر کرد ولی دائم میگم اشکال نداره شاید خدا به مامانم رحم کرد.. قطعا شما و همسرت توی یه سنی همین گل پسرت میشه عصای دستتون.درسته برای شما بزرگ کردنش، حداقل تا ۳ سال، سخته.. ولی لذتش رو روزی خواهی چشید

تو رو قران هرکی بچه نمیخواد سفت و سخت جلوگیری کنه به روز من نیوفته

جیک جیک مستونت بود،فکر زمستونت بود، اون موقع که خوش خوشانتون بود ،و بدون کاندوم عملیات کردین باید فکر اینو میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر بگو این بچه رو نمیخوام اخرسر خدایی نکرده واقعا هم این بچه قسمتت نشه 

واقعا که یکم به خودتون بیاید بچه چه گناهی کرده

موقع لذتش این حرفو نمیزنید

حامله ک میشید دوس دارید بچه بمیره

واقعا تاسف 

ببخشید واقعا ناخاسته بودن رادرک نمیکنم. یعنی چجوریه. بعد از رابطه فوری بلند میشید یا تاصبحش میخابید ومیگید هرچه بادا بادا. والا من هرچی کار میکنم نمیشه اینقدردوست دارم بگم ناخاسته باردارشدم

❤️❤️

ببخشید واقعا ناخاسته بودن رادرک نمیکنم. یعنی چجوریه. بعد از رابطه فوری بلند میشید یا تاصبحش میخابید ...

ببین منم اصلا باور نمیکردم حتی خواهرم که سومی باردار شد باهاش دعوا گردم که الکی میگی ناخواسته خودت خواستی بعد که سر خودم اومد فهمیدم چیه

ببخشید واقعا ناخاسته بودن رادرک نمیکنم. یعنی چجوریه. بعد از رابطه فوری بلند میشید یا تاصبحش میخابید ...

چطور یه جنین که قلبش تشکیل شده بود رو میکشتم 

فکرش هم برام آزار دهنده بود سقطش

ببین منم اصلا باور نمیکردم حتی خواهرم که سومی باردار شد باهاش دعوا گردم که الکی میگی ناخواسته خودت خ ...

دقیقا یکی از بستگانم متخصص زنانه،میگه یکی از ماماها مدام به اینایی که میگفتن ناخواسته بارداریم غر میزد و سرزنش میکرد ،زد و خودش ناخواسته با وجود نوزاد ۸ ماهه باردار شد،گفت ازون ببعد دیگه جیکش درنمیاد

بسپار به خدا همه چیزو عزیزم🫂

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

تو رو قران هرکی بچه نمیخواد سفت و سخت جلوگیری کنه به روز من نیوفته

الان من ربطشو به کفر گفتن و امتحان شدن  متوجه نشدم 😁😁خب خواهر وقتی بدون توجه خربزه میخوری باید پای لرزش هم بشینی دیگه 😁😁😁

پسر

ای جانم خداروشکر خدا یه پسری بهت میده بعدها نگاه صورت ماهش کنی و خجالت بکشید از فکرای الانت الهی دامادش ببینی اسی منم پسرم خدا خواسته بود درکت میکنم الان جونم بجونش بسته است 

بهت حق میدم من هر دوتا دخترام ناخواسته بودن و فقط یک سال باهم تفاوت سنی دارن خیلی اذیت شدم برا بزرگ کردنشون ولی حالا هرروز بهشون میگم اگه من شما دوتا رو نداشتم چی میشد راضی باش ب رضای خدا خودش درست می کنه

اسی یکیو پیدا کن بچه بخواد وبچتو تو بیمارستان بهش بده.تو با این چنین نفرت از این جنین وبچه یا دچار خشم خدا میشی وخدایی نکرده بچه از نظر سلامتی دچار مشکل میشه یا همیشه نخواستنشو حس میکنه ودچار مشکل روحی میشه 

جدا اگه تو خانواده ایی از اقوام بچه میخوان وندارن بهشون بده.تو لیاقت مادری این بچه رو نداری .من تاحالا موردی مثل شما ندیدم. 

هرکی ناراضی بوده به سرنوشتش راضی شده.هر روز هر روز حس نفرتت رو میگی.فکر کردی این بچه توشکمت حس نمیکنه .کاش هیچچچ وقت دیگه تاپیکهات جلو چشمم بالا نیاد