2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72739 بازدید | 666 پست
وووووووی پناه بر خدا

خواهر من تو را خدا شکر کن توبه کن کفر نگو خدا زندگیش از این ور به اون ور میشه بچه دایی من یکیش مریض به دنیا آمد پنچ سالش نه می‌تونه راه بره نه غذا بخوره نه حرف هیچی فقط با دستش نایلون بازی می‌کنه دکتر ها گفتن زن دایی خودش دیسک شدید کردن کمر داره 

خب دیگهمی‌دونی چقدر قراره کمکت باشن؟به کوچیکه بگو عروسک واقعی قراره بیاد بغلمون تو قراره مراقبش باشی ...

کمکی ؟ 😑 

اتفاقا میخواستم به استارتر بگم اصلا و ابدا نباید وظیفه بچه رو گردن بقیه بچه ها انداخت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده که بچه ت با گرده افشانی به وجود اومده 😒 زن و‌شوهر رابطه برقرار کردید و بچه بوجود اومده دیگه ...

خب مشکل از کیه؟

مشکل از اونیکه که به تو که میخوای نمیده به ما که نمیخوایم میده بله من لیاقتشو نداشتم (تو شرایطی که خواهرم یه ساله فوت شده مادرم تو جا افتاده و فقط منو داره کمکش کنم شوهرم که بی پول شده و من انقدر افسردگی داشتم که جون نداشتم از جام پاشم تو اینه نگاه کنم با ماهی یه بار رابطه اونم فقط چون دلم برا همسرم می سوخت  باردار شدم)

وگرنه چرا با یه با جلوگیری نکردن ادم باید باردار شه ولی یکی که میخواد باید انقدر سختی بکشه؟؟؟

تازه بچه دادمن از رو احترام به همون خدا که میگی سقط نکردم وگرنه می تونستم سقط کنم

حالا که دنیا اومده من انقدر باید باز عذاب بکشم؟

خدا اگه معرفت داشتباید یه جایی این افسردگی و حال خراب و اتفاقات بد زندگی منو لااقل به خاطر اینکه به احترام اون تحمل کردم تموم میکرد یا نه؟

وووووووی پناه بر خدا

استادیر همون بچه ای که باردار ناشکر می‌کنی پسر عمو من بیست سال کار می‌کنند پول هاشون به دکتر ها خرج می‌کنند تا بچه دار شدن ولی نمیشه بازم ناامید نشدن نمیدونم بچه آن سالم باردار ناشکر الله اکبر هر موقع دو تا بچه آن کشتی اون طفل معصوم بکش 

چندبار تاییکیاتو دیدم خیلی ناله میکنی بابت این م ضوع بابا اتفاقیه که افتاده کنار بیا باهاش

جای من نیستی که. ناخواسته باردارم. الانم شکمم نیم متر جلوتر از خودمه و مجبورم با این روزم برم مدرسه درست بدم شدم خنده‌زار دانش آموزا

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی مثل من آرزوشه باردار بشه یکی هم مثل شما از بچه آوردن بیزارین😔😔😔

ان شاءالله بحق صاحب‌الزمان به همین زودی 

خدا برات معجزه کنه و فرزند صالح بهت هدیه بده😍