2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72449 بازدید | 666 پست

پسرمن یازده سالشه همش میگه مامان بچه بیار خودم کاراشومیکنم تو که دخترت ماشاالله بزرگه تو فقط شیر بده بهش بقیه شو بسپار به اونا چون هرچی بزرگتر بشه عسل تر میشه نمیزارن تو دستت بهش برسه

تازه سختیام شروع میشه کی حوصله بچه داری داره صدای گرییه بچه همسایه میشنوم میخوام خودمو بکشم

خدا تواناییشو بهت میده بتونی تو نوزادی ازش نگهداری کنی و گریه و بقیه چیزاشو تحمل کنی ولی بعدش حوصله نداری باهاش بازی کنی و واسه درس و مشقت حوصلت نمیاد که دیگه دخترات کمک میکنن باور کن ببشتر مامانا همینن حوصله ندارن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه میخواستم استراحت کنم به خودم برسم یهو زندگیم عوض شد خدا خودش کمکم کنه

تا شرایط تو  قبول نکنی  وضع همینه 

یه چیزایی دست ما نیست  باید اتفاق بیوفته  بپذیر تا اروم بشی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیزم خواهرشوهرم مثل شما ناخواسته باردارشدن خیلی گریه کرد و ناشکریوبعد سر یه آزمایش و سوراخ شدن رحم ...

پناه بر خدا خیلی سعی میکنم کنار بیام ولی نمیشه حالم روز به روز بدتر مبشه 

نه هیچ کاری همش خودمو سرزنش میکنم میگم تو 6هفته چرا ننداختم چرا حرف بقیه رو گوش دادم

وای اینجور نگو 

تو زندگی پس از زندگی دیدم مرده زنشو مجبور کرد بندازه به خاطر وضع مالی متوسطشون

بعد اونور آینده بچشو دید که چقدر باعث سربلندیش میشده و چقدر زندگیشون بهتر میشده 

ایشالا پا قدمش براتون خیر داره 

درسته ریسکش بالاستاما خواست خدا بالاتر ازین حرفاستمن 14سال دارم طبیعی جلوگیری میکنم.

دخترعمه من بچه اولش ۱۸ و دومی ۱۰ سالش بود و طبیعی جلوگیری میکرد که سومی آمد

کم کاری خودمون رو  گردن خدا نمی اندازیم  وقتی روشی ریسک بالا داره آدم اکر بچه نمیخواد انجام نمیده

من خودم رو می اندازم دریا ....ریسک بالا داره اما خدا بخواد نجات پیدا میکنم؟!

پسر

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عزیزم ببنین چقدر خدا دوستت داشته پسر شده بازم جای شکر گذاریت هست این حرفا🥲؟؟؟ 

چقدر منو یاد دوستم انداختی مثل شما همش میگفت ولی دلیلش  چون جنسیت دختر شده بود  مثل بچه قبلیش

یک هفته مونده به زایمان بچش خفه شده بود تو شکم بند ناف نمیدونم چیکار شده بود سزارین کرد بچه مرده وقتی کسایی که بااون حامله بودن بچه هاشونو میبینه میگه کاش لال شده بودم فقط شکر گذاری میکردم الان بچه منم اینجوری جلوم می‌دوید و.....😔

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
سه تا پسر دارم ولی اینجوری نیست بخدا

چون داری متوجه نمیشی اگه نداشتی بعد می‌فهمیدی من یدونه پسر دارم ومیخامم جدا بشم هر لحظه خدارو شکر میکنم که بچم پسر حداقل بعد تو تنهاییم یه مرد کنارمه‌که از هر کسی بهم نزدیکتر خدایا شکرت❤️

برام دعا کن خواهر اروم بشم

چشم حتما 

خودتم به خودت سخت نگیر استرس نده 

دخترات هم کمک حالت میشن باهم بزرگ می کنید اصلا نمیفهمی کی بزرگ شد.این هدیه خداست .

خدا بعد ۱۹سال به خاهر شوهرم بچه داد خاهر شوهرم ۴۲سالش بود اصلا توقع بچه نداشت .پسرش ۱۹ سالش بود با دل جون پذیرفت .

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

دیگه میخواستم استراحت کنم به خودم برسم یهو زندگیم عوض شد خدا خودش کمکم کنه

عزیزم بچه هم که بیاد بازم میتونی به خودت برسی

اگه سزارینی هستی بعد از ۴۰ روز توی خونه کلاس انلاین ورزشی بگیرر، ورزش کن 

بچه رو به دخترات یا کسی بسپر و ارایشگاه برو 

بچه رو بزار توی کالسکه پیاده روی برین ، خرید برین 

زندگی رو سخت نگیرر، خودت رو از تک و تا ننداز ، ان شالله همه کار میتونی بکنی

پناه بر خدا خیلی سعی میکنم کنار بیام ولی نمیشه حالم روز به روز بدتر مبشه

حق داری درکت میکنم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)