2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 12196 بازدید | 325 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کنم خواهربخدا دست خودم نیست

دخترات کمک میکنن بزرگ شدنشو متوجه نمیشی عزیزم    

دوست من سه تا دختر داشت  چهارمیو آورد تا پسر بشه ک جنسیتش جور شه    حالا تو ک سه تان    ب خودتم تلقین نکن ک حوصله نداری    بجاش ذهنتو آروم کن با خواست خدا     یهو دیدی همون پسر بزرگ شد نخبه ای چیزی شد  مایه سربلندیت   عصای دستت   فقط خدا میدونه خیرش چی بوده ک ناخواسته اومده توی دلت لونه کرده

میدونی تمام احساسات شما در دی ان ای اون بچه ذخیره میشه میدونی اون بخاطر حس های منفی شما مجبوره سالها با این احساس های منفی زندگی کنه بهش رحم کن 

میدونم روزای سختی رو پشت سر میذاری میدونم حالت خوب نیست هورمون هات بهم ریخته زندگیت و خوابت مختل شده اما چشم بهم بزنی این روزا هم میگذره عزیزم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اسی بچه سومیا از قبلیا دوست داشتنی تر میشن ، یه دوستی داشتم مامانش که رو سومی حامله شد همینجور ناراحت بودن بدنیا اومد شد عزیز دردونه همه شون 🥺😍 نگران نباش عزیزم دیگه این یکی هم پسره کلا از بچه آوردن راحت میشی ، نمی آوردی چند سال دیگه میگفتی کاش یه پسرم داشتم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اینم مثل اون یکی ها بزرگ میشه حکمت خداست کفر نگو دخالت هم نکن .دور از جون بچت زبونم لال خدا یکی میزاره جلوت تا عمر داری بکشی. انشالله سالم صالح بغل بگیری سخت نگیر بزرگ میشه عصای دستت میشه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

عزیزم نمی‌خواستی خب سفت و سخت تر عمل میکردی یعنی چی که الان اومدی آه و ناله راه انداختی ؟؟؟ خدا را خ ...

7سال با این روش بودم چرا اون موقع نشدم بخدا اگه نظر خدا نباشه حتی جلوگبری هم نداشتم نمیشد 

منم دومی رو ناخواسته باردار شدم ۱۳ هفته امدرکت میکنم هیچ چیز ب اندازه ناخاسته باردار شدن دردناک نیست ...

برات صلوات فرستادم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . 

اگه استفاده کردی برای شادی روح خواهرم صلوات بفرست💓

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه

شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..

توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....

غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بزرگه 16کوچکه 7/5

خب عزیزم ماشالله جفتشون بزرگ ان 

کلی کمک ات میتونن باشن 

به احساسات الانت توجه نکن ، چون ماندگار نیستن 

بیشترش به خاطر حاملگیه 

ان شالله به سلامتی که زایمان کردی حالت خیلی بهتر میشه 

قرآن بخون ، حرص نخور 

خدا رو چه دیدی 

شاید اصلا ان شالله پسرت خیلی اروم و صبور بود و اذیت نشدی 

توکل کن به خدا

38سالم

حالا که حامله ای بچت هم پسره دیگه فکرت رو عوض کن به جای نالیدن برو دنبال اینکه طرز درست رفتار با پسرها از بدو تولد چطور باید باشه باور کن داشتن یه پسر با ادب وموفق خیلی لذت بخشه

پیشگیری طبیعی داشتی؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم