2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 160 پست
اینو فرستادم ک بدونی تبلیغ نیست خودم از محصولاتشون استفاده میکنم عزیزم.

چون نماینده ی فروشی.

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

تیروید نداشتی سالم بودی ؟فک کردم میگی دارم

ن سالمم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه چیه...خداروشکر که سالم بودی...پس حتما صابون آنتی باکتریال و اسکراب بدن رو به روتین حمام‌ات ...

مممنونم ازت قشنگم خیلی لطف کردی

یبوست نداری حمشکل هورمونیوو اندروزن و pco چطکوریه نسخه بلدم گیاهی بی ضرر خواستی بیا پی وی یادت بدم

نه ندارم

این هایی که گفتی نمیدونم چیه 

نه ندارماین هایی که گفتی نمیدونم چیه

یبوست ینی روزی دوبار دفع نداری کمتره

بقیسم تحقیق کن با سونو و ازمابش هورمونی مشخص میشه

زیر بطعلتو با صابون گوگرد بشور

هروز نصف فنجون گلاب اصل بخور تا ۴۰ روز

مث منیمن روزی دوبار نیاز ب حمام پیدامیکنم ولی یبارمیرم معمولاخشتکمم همش بومیده

😂😂😂😂

ما بنده های نظر کرده‌ی خداییم

متاهلی؟همسرت اذیت نبست؟

دیگه بعدش یا عرقت بو نمیده یا بو گلاب میده یه خانوم خودشو شوهر خواهر و شوهرش امتحان کردن راضی بودن ج ...

چشم قشنگم

یبوست ینی روزی دوبار دفع نداری کمترهبقیسم تحقیق کن با سونو و ازمابش هورمونی مشخص میشهزیر بطعلتو با ص ...

گلاب خالی؟

گلاب خالی؟

ببین بنظر من الکی انقد نرو دکتروازمایش 

ضمنا اگر به دکترای طب جدید بگی میخام برم طب سنتی قطعا باتندی بهت میگن نرو 

این مام اسپری سورملینا که تلویزیون تبلیغ میکنه من شنیدم تو سایت که خیلی خوبه

توکه همه راهیو رفتی برو طب سنتی

بدنت پاکسازی بشه شاید این مساله تم حل بشه

کدوم شهری اگر اصفهانی دکتر معرفی کنم

شهرای دیگم باید تو سایت طبایع بزنی بخش طبیب شهر

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست