2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 38971 بازدید | 666 پست
عزیزم تو رو خدا بیا ارومم کن شما هم بچه سوم بودی چند سالت بود الان دنیا اومده حالت بهتر شده

بگردمت میفهمم حالتو نه گلم حاملگی اولم بود ولی خب بچه نمیخواستم برادرای کوچیکم  مثل بچه هام بودن  کاراشونو من میکردم  چه مالی چه عاطفی اینم بعد از ۱۰ سال جلوگیری حامله شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوگیری 

جلوگیری 

جلوگیری 

فکر نکنید الان تخمک گذاری نیست چیزی نمیشه یا بعدش قرص اورژانسی میخورید حل میشه کل ماه سفت و سخت جلوگیری کنید والسلام 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تازه سختیام شروع میشه کی حوصله بچه داری داره صدای گرییه بچه همسایه میشنوم میخوام خودمو بکشم

عزیزم خواهرشوهرم مثل شما ناخواسته باردارشدن خیلی گریه کرد و ناشکری

وبعد سر یه آزمایش و سوراخ شدن رحم تا اخر بارداری بیمارستان بود هفته ای دو میلیون سونو و آزمایش میداد 

حالا یه پسر ناز خوردنی داره 8 ماهش حوصله همه کارهاش داره خیلی سختی کشید تو بارداری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خب عزیزم ماشالله جفتشون بزرگ ان کلی کمک ات میتونن باشن به احساسات الانت توجه نکن ، چون ماندگار نیستن ...

دیگه میخواستم استراحت کنم به خودم برسم یهو زندگیم عوض شد خدا خودش کمکم کنه

جلوگیری جلوگیری جلوگیری فکر نکنید الان تخمک گذاری نیست چیزی نمیشه یا بعدش قرص اورژانسی میخورید حل می ...

وقتی خدا بخواد با وازکتومی هم طرف باردار میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تو رو قران هرکی بچه نمیخواد سفت و سخت جلوگیری کنه به روز من نیوفته

منم مثل شما سومی باردارم...با اینکه از درون داغونم.تو خونه دست رو شکمم میزارم قوربون صدقه میرم و قلبا دوستش داریم😁

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

تو رو قران هرکی بچه نمیخواد سفت و سخت جلوگیری کنه به روز من نیوفته

ما ده ساله جلوگیری کردیم ،تا به کی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من که هرچی اینجا میگم جلوگیری طبیعی اصلا جلوگیری نیست ملت فقط مسخره میکنن که اره بلد نیستین وگرنه خی ...

درسته ریسکش بالاست

اما خواست خدا بالاتر ازین حرفاست

من 14سال دارم طبیعی جلوگیری میکنم.

اصلا نمیتونم کنار بیام داغون شدم از اوایلم بدتر شده حالم خیلی سعی کردم بهتر بشم نشدم متاسفانه

خاصیت بارداری پسر اینه آدم افسردگی میگیره.  اگه اینم دختر میشد حالت بهتر بود.  میگذره ...