عزیزم تو رو خدا بیا ارومم کن شما هم بچه سوم بودی چند سالت بود الان دنیا اومده حالت بهتر شده
بگردمت میفهمم حالتو نه گلم حاملگی اولم بود ولی خب بچه نمیخواستم برادرای کوچیکم مثل بچه هام بودن کاراشونو من میکردم چه مالی چه عاطفی اینم بعد از ۱۰ سال جلوگیری حامله شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تازه سختیام شروع میشه کی حوصله بچه داری داره صدای گرییه بچه همسایه میشنوم میخوام خودمو بکشم
عزیزم خواهرشوهرم مثل شما ناخواسته باردارشدن خیلی گریه کرد و ناشکری
وبعد سر یه آزمایش و سوراخ شدن رحم تا اخر بارداری بیمارستان بود هفته ای دو میلیون سونو و آزمایش میداد
حالا یه پسر ناز خوردنی داره 8 ماهش حوصله همه کارهاش داره خیلی سختی کشید تو بارداری
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
جلوگیری جلوگیری جلوگیری فکر نکنید الان تخمک گذاری نیست چیزی نمیشه یا بعدش قرص اورژانسی میخورید حل می ...
وقتی خدا بخواد با وازکتومی هم طرف باردار میشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
تو رو قران هرکی بچه نمیخواد سفت و سخت جلوگیری کنه به روز من نیوفته
ما ده ساله جلوگیری کردیم ،تا به کی
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...