2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 22516 بازدید | 505 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل به خدا انشالله به همین زودیا خدا صلاح بدونه و باردار بشی عزیزم اگه بهت بگم سر بچه اولم 4سال انت ...

قربونت منم ۷ ساله منتظرم 🥲

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

دومی که باید میاوردری اخرش اشکال نداره

درسته ولی خیلی خسته و بیحالم پسرم امشب گفت مامان تو هیچوقت حوصله نداری کلی گریه کردم بخاطر حرفش بمیرم براش😔

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗
من که هرچی اینجا میگم جلوگیری طبیعی اصلا جلوگیری نیست ملت فقط مسخره میکنن که اره بلد نیستین وگرنه خی ...

عزیزم من هیچ وقت غیر از جلوگیری طبیعی هیچ مدل دیگه امتحان نکردم اگه مرد مواظب باشه اصلا مشکلی پیش نمیاد الان بیست ساله روش جلوگیری ما اینطوریه هروقت خواستیم بچه دار شدیم از سه تا بچه هام خدارو شکر هیچ کدوم ناخواسته نبودن 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

عزیزم من هیچ وقت غیر از جلوگیری طبیعی هیچ مدل دیگه امتحان نکردم اگه مرد مواظب باشه اصلا مشکلی پیش نم ...

درصد زیادی البته براشون مشکل ساز بوده و باردار شدن 

چون گاهی در پیشاب اسپرم وجود داره

بزرگه 16کوچکه 7/5

اووو خوبی که 

من دختر بزرگم ۷ سال دختر کوچکم ۲.۵ سالش بود ناخواسته باردار شدم 

وای وای نگم از حالم . منم خداروشکر پسر بود جنسم جور شد ولی چون کوچیک بودن سخت گذشت 

حالا هم که با این گرونیا خیلی سخت میگذره

منم که دلم نی نی میخواد با اون چیزایی که گفتی یجوری شدم. حالا که شده بیا و انقدر کلی نگاه نکن به قضیه.  الان فقط فکر مرحله بارداری باش. ماههای اخر فکر زایمان باش. بعد زایمان فکرای مرحله بعد. اینطوری قابل تحمل تره

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

دخترعمه من بچه اولش ۱۸ و دومی ۱۰ سالش بود و طبیعی جلوگیری میکرد که سومی آمدکم کاری خودمون رو گردن خ ...

شابد اوکیه با این روش طبیعی؟؟ و بارداری سوم رو بدش نمیومد.

ما چه میدونیم

منم اوکی ام اگه ناخواسته بچه بیاد....چون یه دونه دارم و بدنمو میشناسم و خیلی حواسمون جمعه.واس همین ریسکشو می‌پذیرم....

38سالم

عزیزم شوهرت و دو تا بچه ت کمکت میکنن..این چند ماهی که نی نی تو دلته حسابب استراحت کن حسابی خوش بکذرون..

بعدش که دنیا بیاد تا یک سال درکیری و لی بعد یکسال همه چی درست نیشه..سنت هم‌خوبه ..

نگران نباش..خواهر شوهرم تو ۴۳سالگی نا خواسته بار دار شد اصلا بچه رو نمیخواست..الان بچه ش دو ساله ست جونش در میره برای بچه ش یک ساعت بدون اون اروم و قرار نداره..به خدا اعتماد کن..

مطمئنم عاشقش میشی 

جاری منم سومی رو  ناخواسته حامله شد  الان یه جوری عزیزه که نگو

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak