2777
2789
عنوان

مامانم کتک زد عروسمون😂بیاید قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 87 پست
چون عزیزم ما تحت فشار بودیم خبروزی یبار با چاقو میرفت بالای سر پدربزرگم میگف من زن میخوام

دقیقا به همین دلیل شما میدیدین با چاقو میره سراغ بابابزرگتون از کجا معلوم یه بار همینطوری نره سراغ رن و بچه اش😐

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا عروس هم رفتارای داییت روش تاثیر گذاشته بوده توهم میزده شما باید فقط قطع ارتباط میکردین چون اونا بیمار بودن

اون سیلی ک زدین تاوان داره و در دنیا و آخرت مامانت مکافات می کشه، فحش میدادین ولی سیلی نمیزدین‌‌..

ولی خنده ای ک کردی نشون میده شما هم ترکش‌های از اختلال روانی دارین وگرنه از کتک زدن کسی خوشحال نمیشدید

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

تو و خانوادت بیشتر اسکیزوفرنی اید تا داییت و زن داییت خدا شفاتون بده خانوادگی باید برید تیمارستان

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه پیش داییمه وقتی گریه میکنه هم کتک میخوره از دست باباشمامانشم میگه نمیخوامش مامانشم کتکش میزنهنمی ...

برید برا داییت پرونده تشکیل بدید بره تیمارستان تا خودش و بچه و شمارو به کشتن نداده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ما بش گفتیم بچه دار نشید ولی زنه گوش ندادحتی به پسره گفتیم زن نگیر ولی گوش نداد میگف همتون میکشمما ه ...

شما به دختره نگفتین داییت مریض؟

خودشون تحقیق کردن فهمیدن؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
معلومه وقتی تاپیک کتک و کتک کاری رو میزنی با همچین عکس العملی مواجه میشی.دلیل اینکه تاپیک زدی اینه ک ...

برام مهم نیس عزیزم

چون هر دوتا خانواده مقصرن

اونم زن خوبی نبود 

ولی به هر حال نی نی سایت نسبت به خانواده داماد گارد شدیدی دارن

عزیزم دلمون واسش میسوزه خیلی گنا داره همه بدنشو سوخته با سیگار

بهتره بره تیمارستان ..ایشون قطعا بهش کارت قرمز میدن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو