2777
2789
عنوان

مامانم کتک زد عروسمون😂بیاید قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 87 پست

اخه ادمی که اسکیزوفرنی داره رو زن میدن😐حالا دختره قبول کرد شما چرا اجازه دادین😐از همون اولش مشخصه پایانش چیه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم برادرم شیزوفرنی دارهمیتونیم دختر مردمو بدبخت کنیم ولی اینکارو نمیکنیمچون میدونیم این بیماری ممکن ...

چی هست شیزوفرنی مثلا چیکارا میکنه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اخه ادمی که اسکیزوفرنی داره رو زن میدن😐حالا دختره قبول کرد شما چرا اجازه دادین😐از همون اولش مشخصه ...

چون عزیزم ما تحت فشار بودیم خب

روزی یبار با چاقو میرفت بالای سر پدربزرگم میگف من زن میخوام

باز خوبه من خانوادم داغونه تو سرتاپات داغونههم از لحاظ فرهنگی هم چیزای دیگه داغونیاین چ طرز حرف زدنه ...

مگه منو میشناسی تو 

ما کسیو کتک نمی‌زنیم 

دایی روانی هم نداریم 

پیازم نمی‌دیدیم ب بچه 

وحشی 

بچش دست ماستبچشم روانیه عزیزم مث باباشه یجوریه همش گریه میکنه داد میزنه مث روانیا

بدبخت بچه ک دست شماها هست.آدم سالم وسط شماها روانی میشع از حالا ب بچه دارین تهمت دیوانگی میزنین

طلاق گرفت

چه زود دعوا شد بچه زود طلاق گرفت .اون بچه چی ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو