2777
2789
عنوان

مامانم کتک زد عروسمون😂بیاید قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

40

شما اولش گفتی قضاوت رو میسپاری به کاربرا بعد که انتقاد میکنن ناراحت میشی

فحش جوابش فحشه 

کتک جوابش کتکه 

مجازات باید با جرم هماهنگی داشته باشه

اون فحش داده شمام فحش میدادید بهش 

در مورد داییتونم اگه بیماریش درمان داره انجام بدید اگه دارو بخوره حالش بهتر میشه انجام بدید 

برای بچه شم بهتره

شما اولش گفتی قضاوت رو میسپاری به کاربرا بعد که انتقاد میکنن ناراحت میشیفحش جوابش فحشه کتک جوابش کتک ...

عزیزم منظورم از کتک زدن چماق و شمشیر نیس

یه هل دادنو یه چک بود وااا اونم حمله کرد

متاسفانه امکان داره خواهراشم مبتلا باشن

بله امکانش هست و حتی به خواهر زاده و برادر زاده ها هم ارثی برسه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

@اودیل_دریاچه_000‍ 

خواستگاراییت که به پاشون نمیرسم همین زشته بود یکیش که دهنش گشاد بود مث افغانیا بود 

یکی دیگش کی بود؟😂

اینارو به پاشون نمیرسم؟ والا فعلا کسی که قیافش تخماتیکه و دنبال شوهر میگرده تویی

من دوس پسر دارم شوهری هم نیستم خوشم از شوهر نمیاد چیزی که برام فراوانه شوهره

تویی که دنبال شوهری مبادا کسی نگیرت

بدبخ بیچاره دلم برات سوخ وگرنه بقیشم میزدم تو سرت برو دیگه حوصلت نیس پتیاره زشت