2777
2789
عنوان

خانما برادر زادم بیش فعالی داره و شیطونه معلمش گفته ببرید استثنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 105 پست
خب خودت میگی زده دهنش ما اکه اونجا نبودیم بعدم من که کار معلم تایید نکردم ذاهکار گفتم که راهش فقط مد ...

دکتر سه چهار جا بردیم گفته خفیفه دارو نمیخواد  دارو رو برای تمرکز میدن که تمرکز داشته باشه این بچه روانخوانی عالیه املاک عالیه علوم مطالعاتش عالیه ریاضی لنگ میزنه اونم یکی دوبار بگی با دقت میفهمه شیطونه فقط به کسی آزار نمیرسونه یه کاره به بچه ایی که سنجش قبول شده اونم با رتبه بالا بگی برو استثنایی زن داداشم دل میخواست بترکه این بچه نه اتیسم داره نه دیر آموزه حتی نویسندگی میکنه ریاضی علاقه رو نداره به هیچکی نا حالا آسیب نرسانده معلمش سر یه چیزای الکی گیر میده چرا زیاد میاد پای سطل اشغال

این بچه کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره و حتی به دکترم نیاز نداره 

مشکل از اون معلم بی شعور و نفهمه کاش میشد کلاسشون عوض  کنه  چون معلم عقده ای وقتی این حرفو زده  دیگه تا آخر سال با این بچه و مادرش همین برخوردو میکنه و خون به جگرشون میکنه 

غذاهایی مثل ماکارونی فست فود شکلات کاکائو کم بخوره 

حتی اگه بیش فعالی هم داشت دکتر نبرید چون قرصهای که میدن به شدت عوارض دارن 

بیش فعالی با داروهای گیاهی درمان میشه 

این بچه فقط شیطونه به مادرش بگید به خاطر حرف معلم بچه رو اذیت نکنه که در آینده پشیمون میشه و حسرت اینو میخوره که بجش برای لحظه ای شیطون باشه و کودکی کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیش فعال نیست بیتربیته که انگار به مادرش رفته

بی ادب نبست ۹ سالشه حتی یه فحش هم بلد نیست شیطونه مثلا زیاد راه میره میدوعه وسایل ش باز میکنه دوباره درست میکنه مثلا اینطوریه که بیشتر اوقات خراب میشه 

خب خودت میگی زده دهنش ما اکه اونجا نبودیم بعدم من که کار معلم تایید نکردم ذاهکار گفتم که راهش فقط مد ...

این همه رشته که ریاضی نداره ادبیات اقتصاد عالم اجتماعی سیاسی حقوق

مامانش زده تو دهن معلم؟ 

ایا تاحالا بچشو درمان کرده؟ داروداده کاردرمانی برده؟ 

اگر فکر میکنه بچه بیش فعالش رو بقیه باید تحمل کنن سخت در اشتباهه اول باید بره دنبال درمان بچش بعد از بقیه توقع داشته باشه 

مثل اینه که به یه نفر بگن بچت تا وقتی انفولانزا داره نیاد مدرسه برن بزنن تو دهن معلم که چرا میگی 

خب باید اول درمان بشه بعد بره مدرسه درکش سخت نیست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بی ادب نبست ۹ سالشه حتی یه فحش هم بلد نیست شیطونه مثلا زیاد راه میره میدوعه وسایل ش باز میکنه دوباره ...

این اقتصای سنشه  اذیتش نکنید بزارید بچه گی کنه 

من تجربشو  داشتم  و پشیمونم که چرا به حرف معلم بی سواد احمق گوش کردم 

مامانش زده تو دهن معلم؟ ایا تاحالا بچشو درمان کرده؟ داروداده کاردرمانی برده؟ اگر فکر میکنه بچه بیش ف ...

زده ینی توپیده بهش بله دکتر بردن اونم سه چهار جا کفته خفیفه دارو نمیخواد این خانم یکاره گفته مدارس استثناییی بچه ایی که خلاقه قصه میگه داستان میگه 

خب بگه ببره دکتره شیطونه نه که بگه استثنایی ادن مدارس دیدی بچه های با سندروم داون میان فلج مغزی این ...

یعنی تا برسه کلاس سوم کسی بهش نگفته ببر دکتر؟ 

اصلا کسی نگفته باشه خودش متوجه نشده بچشو باید ببره درمان کنه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بی ادب نبست ۹ سالشه حتی یه فحش هم بلد نیست شیطونه مثلا زیاد راه میره میدوعه وسایل ش باز میکنه دوباره ...

شما  فکر کن   خودت  سر کلاسی

همه  نشستن

یکی  هی  راه  میره

کلافه  نمیشه

حالا شما  عمه    میگی   کسی هم اذیت نمیکنه

ولی  واقعابیش فعال ها   قابل تحمل نیستن

فقط  باید دارو  بگیره     درست میشه

اصلا ناراحت نباشه من احتمال میدم معلم بیشتر با مادر بچه لج کرده نمیدونم حسم میگه ولی این بچه هیچ مش ...

آره لج کرده باورت میشه میگه که چرا هر زنگ میاد تراشش خالی کنی