2777
2789
عنوان

خانما برادر زادم بیش فعالی داره و شیطونه معلمش گفته ببرید استثنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیخوره شدید نیست اصلا فقط از بچه های دیگه شیطون تره یکم وگرنه عرم تمرکز نداره اصلا من باهاش درس ...

خب اگه خوبه مدرسشو عوض کنید مدارس غیردولتی که تعدادشون کمتره ثبت‌نام کنید .من فکر کردم کلاس اوله

زن داداشت چقد سلیطه س معلوم شد بیش فعالی و تربیت بچه هم ب کی رفته پس

اون بچه سالمه دکتر هم رفته کفته شدید نیست که دعرو بخوره وگرنه درسش متوسطه روخوانی حفظیاتش ریاضی خوب نیست که علاقه نداره حفظیات بیشتر دوست داره از بچه های دیگه یکم شیطون تره مثلا بچه های دیگه رو یکبار بگی بشین حرف نزن اینو باید دو سه بار بگی 

اگر بیش فعاله بچه هارو و معلمو اذیت میکنه باید درمان دارویی بگیره مادرشم به حای زدن دهن معلم بچشو بهتره ببره دکتر تا دارو مصرف کنه و دوم اینکه بهتره ببرتش مدرسه غیر انتفاعی که جمعیت کمتره 

تو کلاس عادی 30-40تا دانش اموز اگه دوتا عین برادر زادت باشن بچه ها چیزی یاد نمیگیرن که 

مدرسه جای یادگیری برای همس اونوقت ننه بابای اونا این سری میان بالا سر معلم 

حالا اگه برادر زادت تو همین کاراش نزنه بلایی سر بچه مردم نیاره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگر بیش فعاله بچه هارو و معلمو اذیت میکنه باید درمان دارویی بگیره مادرشم به حای زدن دهن معلم بچشو به ...

خب بگه ببره دکتره شیطونه نه که بگه استثنایی ادن مدارس دیدی بچه های با سندروم داون میان فلج مغزی این بچه که ای دی اچ دی با سندرم دان یکیه اونم خفیف تاره نرده تو دهنش توپیده بهش

خب بگه ببره دکتره شیطونه نه که بگه استثنایی ادن مدارس دیدی بچه های با سندروم داون میان فلج مغزی این ...

خب خودت میگی زده دهنش ما اکه اونجا نبودیم 

بعدم من که کار معلم تایید نکردم ذاهکار گفتم که راهش فقط مدرسه غیر انتفاعی 

چون داشتیم تو همکلاسیای برادرم که تو هیمن شلوغ بازیاش بچه مردمو هل داد دندونش شکست 

یا مثلا اینقدر شیطون بود میرفت خوراکی بچه هارو از کیفشون برمیداشت که اذیتشون کنه 

خلاصه اگه جمعیت بچه ها کمتر بشه برا خود برادر زادتم بهتره 

شاید بشه باهاش ریاضی کار کرد 

چون فقط الان نیست که باید تا اخر دبیرستان با ریاضی سرو کله بزنه 

حالا اگه دانشگاه نره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

برادرزادت پدر معلم و همکلاسیاشو دراورده

نمیذاره معلم درس بده و به بقیه بچه ها برسه

خب ببرینش دکتر

معلم باید حواسش به بقیه هم باسه

نمیتونه توی یه کلاس ۴۰ نفری فقط متمرکز به برادرزاده شما باشه که

معلمش اسکله حوصله نداره وقت بزاره، میخواد درسشو بده و بره.با مدیر مدرسه صحبت کنین نذارین به گوش بچه ...

معلم توی کلاس ۴۰ نفره

چطور فقط برای یک نفر وقت بگذاره؟؟؟؟

حق بقیه هم خورده میشع

اگر کسی میدونه بچش مشکل داره ببره دکتر دارو بگیره

یا ببره غیر انتفاعی با تعداد کم

زن داداشت چقد سلیطه س معلوم شد بیش فعالی و تربیت بچه هم ب کی رفته پس

چه ربطی داره انقدر راحت اینجوری میگی خب مادره یکی راحت بهش بگه بچتو ببر استثنایی مگه بچه بیش فعالو اینجا میبرن اتیسم نداره که بجای اینکه راهنمایی کنه ببره دکتر معلومه مادر میشکنه دلش برادرزاده منم بیش فعاله کلاس ششمه از  اون اول بود یکبار معلمها همچین حرف نزدن درصورتی اروم قرار نداشت تو کلاس راه میرفت اذیت میکرد یادمه چهارم بود موقع امتحانات به مامانش گفتن تو بیا پیشش بشین بتونه نمره بیاره الان خیلی بهتر شده

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱