2777
2789
عنوان

خانما برادر زادم بیش فعالی داره و شیطونه معلمش گفته ببرید استثنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 105 پست
زده ینی توپیده بهش بله دکتر بردن اونم سه چهار جا کفته خفیفه دارو نمیخواد این خانم یکاره گفته مدارس ا ...

با این روشی که پیش گرفتین دودش فقط تو چشم اون بچه میره 

تو جامعه به مشکل برمیخوره تا ابد که نمیتونه پشت خانواده قایم بشه و روی رفتارش سرپوش بزارن

در نهایت باید بتونه خودشو با جامعه وفق بده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
باید بره استثنایی؟

نه  عزیزم

من نگفتم  بره   استثنایی

اون  هم  لابد   اینقدر کلافه شده    یک چیزی گفته

شما    نباید   جبهه  بگیری

اگه  دنبال  حل  مشکل 

باید  ببری   کلاس های مخصوص   و البته دارو

درمان  میشه

وقتی  بچه  مدام راه میره

هم  خودش  کلافه  میشه  و درس نمیفهمه

هم تمرکز  بقیه    بهم  میزنه

متوجه  میشی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بستگی به رفتار برادرزادت داره . پارسال تو کلاس پسرم یه بچه بود خیلی شر بود ، بقیه بچه ها رو اذیت میکرد ، میزد بقیه رو ، یه جوری بود که اکثر پدر و مادرای بقیه همکلاسی هاش اومدن شکایت ، دیگه مدیر مدرسه بهش گفت نیاد مدرسه ، فقط برای امتحان بیاد و امسال هم دیگه ثبت نامش نکردن . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
با این روشی که پیش گرفتین دودش فقط تو چشم اون بچه میره تو جامعه به مشکل برمیخوره تا ابد که نمیتونه پ ...

روان شناس بردیمش روان پزشک ای دی اچ دی خفیف گفتن اونم گفتن با یکم توجه درک درست میشه تا نوجونیش این بچهدها عدم تمرکز دارن که این بچه نداره معلمش باید یکم همکاری کنه مثلا میگه جرا هر زنگ میاد پای سلط اشغال نداد بتراشه باورت میشه یه هفته تموم بچش می‌آورد سر کلاس بعد میگه اینقدر دور بر بچه من میپلکه

نه عزیزممن نگفتم بره استثناییاون هم لابد اینقدر کلافه شده یک چیزی گفتهشما نباید جبهه ...

مدام راه نمیره اصلا اینجوری نیست تو زنهای تفریح بدو بدو میکنه زیاد مثلا دوستش یه آدم آهنی آورده بود روز آزاد بود آیت خرابش کرده بود معلمش دعواش کرده بود میگفت بهش خرابکار بیش فعال ازش پرسیدیم چرا اینکارو کردی گفت نیتواستم ببینم چه حوری کار نیکنه توش چیه کنجکاوی خیلی کنجکاوه

خودت  نمیدونم  بچه  داری  یا   ...

ببین  به  چرت و پرت   اینهایی که  میگن   خوب کاری کردید

بچه  باید  شیطونی کنه و...

گوش نکنید

یک عده  بچه مدرسه ای اند

یا در نهایت   یک مادر   که  بچه خودشون شیطنت کنن    تحمل نمیکنن   چه برسه   جای معلم  باشن    بخوان  یک تعداد بچه شیطون   مدیریت کنن

بچه  با این  رفتاری که  گفتی    بی ادب نیست    اما عدم تمرکز داره    مراکز   درست  حسابی  ببرید    زودتر درمان بشه   وگرنه بزرگتر بشه    کارهایی دیگه   میکنه   که به ضرر خودش تو جامعه و‌مدرسه  تموم میشه

ببین بستگی به رفتار برادرزادت داره . پارسال تو کلاس پسرم یه بچه بود خیلی شر بود ، بقیه بچه ها رو اذی ...

نه این بچه کنجکاوه خیلی اصلا به کسی آسیب نمیرسونه 

معلم توی کلاس ۴۰ نفرهچطور فقط برای یک نفر وقت بگذاره؟؟؟؟حق بقیه هم خورده میشعاگر کسی میدونه بچش مشکل ...

الان معلمه بیشعور گفته بچه رو ببرن پیش استثنایی ها در صورتی که بچه مشکل یادگیری نداره بنظرتون خوبه؟ می‌تونه با خانواده در میون بزاره یا راه حلی بده.حوصله ندارن درس بده برای خودش نسخه نده، یک برچسب نچسبونه به پیشونی بچه که تا آخر عمرش روش بمونه.

جدیدن هم‌مد شده به هر بچه ای که یکم  شیطونی می‌کنه  پیشوند بیش‌فعالی میچسبونن.

ذات بچه شیطنته.

من خودم بیشفعالم بچه بودم فقط آدم٫٫خواری نکردم این بچه که همه چیش تقریبا به جاست

خودت نمیدونم بچه داری یا ...ببین به چرت و پرت اینهایی که میگن خوب کاری کردیدبچه باید ...

نه من باهاش کار کردم خود معلمش حفضایت اینارو با ادبیاتش میده خیلی خوب ریاضی قابل قبول اونم خوشش نمیاد 

من معلم کلاس اول دخترمو حلالش نمیکنم بعداز ۷ الی ۸ سال هنوزم نفرینش میکنم 

خدا لعنتت کنه وفایی نژاد  به بچم انگ بیش فعالی زدی بچه ی من فقط شادو شیطون بود 

بعد ازون دخترم دیگه از ترس اینکه بهش نگن بیش فعال ساکت شد و شیطونی نکرد 

آرزو به دلم موند بازی کنه و بلند بخنده 

خدا لعنتت کنه وفاییی نژاد 

مدام راه نمیره اصلا اینجوری نیست تو زنهای تفریح بدو بدو میکنه زیاد مثلا دوستش یه آدم آهنی آورده بود ...

اتفاقا   درست  گفتی

بچه های  بیش   فعال   بسیار   باهوش اند

منتهی  هوش شون   کنترل  نشده

برای  همین   رفتارهای    اینطوری دارن

معمولا هم   با  یک  دوره  دارو    درمان   میشن

من   کارم   اینه      

اطمینان کن

ببرید  پزشک  حتما

خودت نمیدونم بچه داری یا ...ببین به چرت و پرت اینهایی که میگن خوب کاری کردیدبچه باید ...

دکتر بردیمش معلمش میگه این از زنگ تفریح اول میدوعه تا زنگ تفریح آخر چه انرژی داره یا خیلی میخنده اینارو میگه

آره لج کرده باورت میشه میگه که چرا هر زنگ میاد تراشش خالی کنی

دلم میخواد همین الان هزارتا تراش به این پسر باهوش هدیه بدم.

همه اش هم مخزن دار.

شونصدتا مداد هم بدم که هی بتراشه.

غلط کرده معلمش. معلومه مشکل از خود معلمه. وگرنه بچه تا بچه است همین کارها رو می‌کنه. خیلی هم طبیعیه.

خودش باید بره استثنایی

اتفاقا درست گفتیبچه های بیش فعال بسیار باهوش اندمنتهی هوش شون کنترل نشدهبرای همین ر ...

دکتر گفته مشکلی نداره باور کن سه چهار جا بردیمش حتی سنجش هم گفت مشکلی نداره خیلی باهوشه

دکتر بردیمش معلمش میگه این از زنگ تفریح اول میدوعه تا زنگ تفریح آخر چه انرژی داره یا خیلی میخنده این ...

دقیقا   علایم  داره

دکترش  عوض  کنید

وگرنه   بعدها    هم  درسش  ضعیف  میشه

هم   رفتارهای  ضد اجتماعی  خطرناک داره

اصلا  نه   بخاطر حرف معلم

بخاطر خود بچه

دارو هم   چیز خاصی  نیست

یک  دوره  میخوره    تنظیم میشه