الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طلاق آخرین راهه مگر کارد ب استخون رسیده باشه بخصوص اگر بچه داری ولی درکل خیلی زندگیا رو سطحی گرفتیم ...
میدونم چی میگی عزیزم
ولی باور کن با این سن کمم چندساله با هر شیوه ای شده صبوری کردم راه اومدم بخاطرش هر کار کردم ولی طوری ازم حرف زد انگار هیچ کاری نکردم براش و اصلا کوچک ترین ضربه ای بهم نزده
چرا وایمیستی بزننت؟اون زد تو ۲برابر بزن اذیت کرد تو دوبرابر اذیت کن فحش داد تو هم بده مردا باهاشون هر جور باشی برعکسش میشن مظلوم باشی میشن ظالم ظالم باشی میشن مظلوم این کارو کن اگه درست نشد بعد تصمیم به جدایی بگیر
چرا وایمیستی بزننت؟اون زد تو ۲برابر بزن اذیت کرد تو دوبرابر اذیت کن فحش داد تو هم بده مردا باهاشون ه ...
😂 چیو بزنه؟ قدرت مرد با زن یکیه؟ حرف از روی معده نگید ملت رو الکی تحریک نکنید تو خودت میتونی شوهرت رو بزنی اخه ؟ همینایی که نی نی سایت بقیه رو شیر میکنن جرات ندارن به شوهرشون تو بگن حالا اینو پر کن اونو پر کن چی بهت میرسه😂 فازتون چیه