2777
2789
عنوان

وسایلامو جمع کردم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 70 پست

اگه قسمت طلاق باشه. طلاق میگیری میری زندگیتو میسازی و میدونم قسمتت باشه خدا خیلی برات خوب چیده 

اگه قسمت به موندن باشه خدا خودش درست میکنه البته بستگی به تصمیم تو داره. هیچ ناراحت نباش تو بدنیا اومدی که خوشبخت باشی نه اینکه یه نفر اذیتت کنه 

خودت. و حالت باید الویتت باشه

تو عصبانیت تصمیم نگیر بزار اروم که شدی خوب بهش فکر کن بعد تصمیم بگیر

خودشم میگفت الان عصبی بخواب فردا بیدار شدی نظرت عوض میشه گفتم قرآن بیار دست بزارم روش این بار مثل همیشه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق آخرین راهه مگر کارد ب استخون رسیده باشه بخصوص اگر بچه داری ولی درکل خیلی زندگیا رو سطحی گرفتیم ...

میدونم چی میگی عزیزم

ولی باور کن با این سن کمم چندساله با هر شیوه ای شده صبوری کردم راه اومدم بخاطرش هر کار کردم ولی طوری ازم حرف زد انگار هیچ کاری نکردم براش و اصلا کوچک ترین ضربه ای بهم نزده

چرا وایمیستی بزننت؟اون زد تو ۲برابر بزن اذیت کرد تو دوبرابر اذیت کن فحش داد تو هم بده مردا باهاشون هر جور باشی برعکسش میشن مظلوم باشی میشن ظالم ظالم باشی میشن مظلوم این کارو کن اگه درست نشد بعد تصمیم به جدایی بگیر

میشه گفت شوهرم پارانوئید داره مادرش تو بچگیش کارایی کرده که همیشه میگم خدا ازش نگذره اینم دیده و بلا ...

نپیدونم 

اگر خانواده ای داری پشتت هستن برو طلاق

ولی سالها بعد پشیمون میشی

چون نه معتاد نه خیانت کرده

شاید بتونی زندگی بسازی از اول اگه بخای فقط

چرا وایمیستی بزننت؟اون زد تو ۲برابر بزن اذیت کرد تو دوبرابر اذیت کن فحش داد تو هم بده مردا باهاشون ه ...

😂 چیو بزنه؟ قدرت مرد با زن یکیه؟ حرف از روی معده نگید ملت رو الکی تحریک نکنید تو خودت میتونی شوهرت رو بزنی اخه ؟ همینایی که نی نی سایت بقیه رو شیر میکنن جرات ندارن به شوهرشون تو بگن حالا اینو پر کن اونو پر کن چی بهت میرسه😂 فازتون چیه

Stay hungry stay foolish

ب نظرت تو این زندگی تو اذیت ش نکردی سر سوزن؟

کردم ولی بخداقسم اون منو زجرکش کرد 

نمیدونی چه شبا که زیر دستاش کتک میخوردم صدام به هیچ کس نمیرسید 

چقدر وسایلای خونم شکست 

چقدر ضربه زد به روحو روانم 

تقصیر مادرش بود با بلاهایی که سرش آورد