2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83502 بازدید | 748 پست
چاره ای نیست، اره فقط با جاروبرقی حل میشه😂

😂😂عزیزم

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چقدر تاپیکت جالب بود خود من در مورد زندگی بعدش خیلی رویایی فکر میکردم امشب یکم حساب دستم اومد

اره منم کلا نظرم عوض شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان بهت درخواست میدن تا نیاز هاتو رفع کنن🤣🤣

😂😂اره دادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا بیامرزه عزیزم🩵اره چرا به اینجاش فکر نکرده بودم😂😂خیلی ام حساسمهمون پایین تر روی بازوش بهتره تا ...

اسی دوستان موفق شدن قانعت کنن شوهر اخ و پیفه یا نه😂

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
نه باور کنمخصوصا رو ملافه تخت

عییی چند تا دونه مثلا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر زود حاجت گرفتی 😂

😂😂😂خاک تو سرشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اه اصلا. تحقیقات میگن که زن ها پیش مرد ها بدنشون موقع خواب هوشیار میمونه و خواب عمیق را تجربه نمیکنن ...

شوهر من اصلا اینجوری نیستا ولی خواب عمیق و راحت من وقتیه صبح بره سرکار تازه اگر بچه ها بیدار نشن و خودم نخوام واسش صبونه بزارم

واسه همه اینطوره فکر کنم همه گفتن الکیه گول نخور😂

آره عزیزم گول نخور 

مگه اینکه خدا خودش برات یه بهترین روبخواد 

وگرنه اونی که خودت فکر کنی به به 

اه اه میشه 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
اسی دوستان موفق شدن قانعت کنن شوهر اخ و پیفه یا نه😂

ارههه اصلا دیگ دلم نمیخواد😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40