2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83568 بازدید | 748 پست
مگه میشه عجب دنیای عجیبیه کلی ادم دارن از تنهایی مینالن از اونور کساییم ک ازدواج کردن میگن برمیگشتیم ...

خب اخه مجردا نمیدونن ک زندگی متاهلی خیلی خیلی فراتر از حد تصورشونه

اتقدرررر سخته ک به قولی بدتر تنها میشی

همه چیز ک تو بغل و رابطه نیست

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم گول نخور مگه اینکه خدا خودش برات یه بهترین روبخواد وگرنه اونی که خودت فکر کنی به به اه اه ...

🥲🥲🥲

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

دلت نمیخواد مرحله اولهاین داستان تا اعتراف به تنفر ادامه داره🤧

اره😂

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خب اخه مجردا نمیدونن ک زندگی متاهلی خیلی خیلی فراتر از حد تصورشونهاتقدرررر سخته ک به قولی بدتر تنها ...

فک کنم خدا دوسم داشته ک‌ تا الان ازدواج نکردم ولی خب غصه تنهایی خوردنم خیلی سخته واقعا بده، اصلا نمیتونم هضم کنم موضوع و الان تنهایی ازدواج کنی بدتر تنهایی پس چه غلطی کنیم

فک کنم خدا دوسم داشته ک‌ تا الان ازدواج نکردم ولی خب غصه تنهایی خوردنم خیلی سخته واقعا بده، اصلا نمی ...

نمیدونم خوش باش فقط بدون ازدواج اصلا اون چیزی نیست ک دخترا فکر میکنن

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

عییی چند تا دونه مثلا؟

بستگی داره هم چقدر پشمالو باشه هم چقدر وول بخوره موقع خواب تمیز باشه یا نه یعنی دوش بگیره

شوهر من نسبتا معمولیه ولی بازم میریزه 

در کل قشنگی هم داره ولی سختیش بیشتره 

از صبح تا شب راه میری کار میکنی ولی نه تنها دیده نمیشه بلکه کافیه بیاد خونه در چشم بهم زدنی همه جا بهم میریزه یعنی جارو زدی طی کشیدی تا میاد خونه یه دستشو میشوره هرجا پر چیکه و لک آب میشه بهش حرفم بزنی برمیخوره بهش

کلی غذای خوشمزه درست میکنی ولی بازم میگه به دست‌پخت مامانم نمیرسه و همه چیو باید شبیه مادرش درست کنی

تازه اگر با مرد بد روبرو نشی