2777
2789
عنوان

اگه کمی رحم تو دلت هست بیا

147 بازدید | 27 پست

چند وقته تو این سایتم تاپیک زیاد دیدم در مورد خرید طلا،لباس،خیانت،ازدواج و...اما هیچ تاپیکی درمورد کمک به بقیه و نوزادان بی سرپرست و بدسرپرست ندیدم 

تا حالا شده به شیرخوارگاه ها کمک کنیدپولی به حسابشون واریز کنید یا حضوری برید و بچه ها رو ببینید براشون لباس،شیر یا اسباب بازی ببرید یا اگه بچه نوزاد داری و شیرت اضافه است به شیرخوارگاه ها اهدا کنید یا حتی به سرپرستی بگیرید بچه ای رو 

میدونم خیلی هاتون بدون تفاوت از این تاپیک رد میشید و بعضی ها هم میگید ما خودمون تو شرایط سختی هستیم نمی تونیم کمک کنیم اما

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما اگه مادری برو به بچه ات یا بچه هات که احتمالا الان خوابن نگاه کن و فرض کن دور از جون بچه خودت تو این وضعیت بود چی میشد همین ماهایی که میگیم نداریم ماهانه حداقل ۱۰۰ هزار نت میخریم تا بیاییم به این سایت چرا نصف این مبلغ یا اگه امکان داره بیشتر رو کمک نکنیم به نوزادان 

امام علی هرشب نون و خرما برا فقرا میبرد بعد شهادتش فهمیدنآدمی که در راه خدا کمک میگنه دهنش دوخته‌ست

درسته اما الان بهتره بگی به کجاها کمک میکنی و از چه طریق شاید حتی یکنفر دیگه هم کمک کنه 

شیرت اضافه است منظورت شیر خشک یا مال مادرفکر کن به بقیع نی نی کوچولوها هم ادم شیر بده خیلی عالیه😍

منظور شیر مادر هست خیلی از بچه های شیرخوارگاه به شیر خشک حساسیت دارن 

به نظرم اونایی که میگن تو خرج خودمونم موندیم حداقل حداقلش میتونن از شیر خودشون که اضافه باشه اهدا کن ...

درسته یا برن و به پرورشگاه یا شیرخوارگاه های شهرشون و بچه ها رو از نزدیک ببین و اگه گذاشتن بغل کنن و بهشون محبت کنن این بچه ها علاوه بر پول به محبت هم نیار دارن

امیدوارم اونایی که خدا بهشون روزی زیاد داده برای شکر نعمت به دیگران کمک کنن یا بچه رو به سرپرستی بگی ...

حتی اگه شده ماهی ۵۰ تومن بریزی به حساب شیرخوارگاه ها ۱۰ نفر هم که بریزن میشه ۵۰۰ تومن پول دو تا شیر خشکه 

درسته یا برن و به پرورشگاه یا شیرخوارگاه های شهرشون و بچه ها رو از نزدیک ببین و اگه گذاشتن بغل کنن و ...

اره خیلی خوبه من عاشق این کارام به امید خدا شوهرم بمیره میکنم این کار های خیر رو ،فعلا زندانی ام انگار اسیرم حق ندارم جایی برم 

منظور شیر مادر هست خیلی از بچه های شیرخوارگاه به شیر خشک حساسیت دارن

خیلی باحاله من تا الان اینو نمیدونستنم واگر نه وقتی تازه زایمان کردم وشیرم راه میرفت به جای دور ریختن این کارو باهاش میکردم

اره خیلی خوبه من عاشق این کارام به امید خدا شوهرم بمیره میکنم این کار های خیر رو ،فعلا زندانی ام انگ ...

تو میتونی آنلاین کمک کنی سرچ بزن شیر خوابگاه ها همه شماره حساب دارن یا اگه کسی رو میشناسی که میتونن کمک کنن و دوس دارن کمک کن بهشون معرفی کن