2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83531 بازدید | 748 پست
برو ی بالش بغل کن راحت بخواب😂😂

😂اره

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دشمن تو ی سنگر هستم من پدر ندارم برادری ندارم کلا پدرمم ادم پولداری نبود ک پولی برام بمونه خود ...

خدالعنتش کنه محل سگ بهش نزارعوضی 

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

ن همه چی اولش قشنگ بعدا که بیفتی تو زندگی میفهمی که دور از جونت چقدر خریت کردی من اگه عقل الآنم و چن ...

مگه میشه عجب دنیای عجیبیه کلی ادم دارن از تنهایی مینالن از اونور کساییم ک ازدواج کردن میگن برمیگشتیم عقب ازدواج نمیکردیم مگه میشه!

اگر کف خونه سرامیک باشه خیلی مشخصه، بعد مثلا پدر یا برادرت توخونه لخت باشن خیلی مو میریزه

وای خدایا همینم مونده پشم مرد گنده رو جمع کنم😂😂

ن لخت نمیگردن پشمالوام نیستن اونقدر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

لطفا بخاطر چنین دلیلی ازدواج نکن 

که بدجور تو ذوقت میخوره

نمیدونم بقیه چطورن اما برای ما که جنگ اعصابش از خوشی هاش بیشتره 😔

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
وای خدایا همینم مونده پشم مرد گنده رو جمع کنم😂😂ن لخت نمیگردن پشمالوام نیستن اونقدر

من شوهرم ودوتا پسرم خیلی پشما لو هستن راه میرن پشم ریزون دارن😂😂

چقدر زود دیر شد، حیف💔
هعی خواهر پیدا کردی به مام بگو

🫠🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا بخاطر چنین دلیلی ازدواج نکن که بدجور تو ذوقت میخورهنمیدونم بقیه چطورن اما برای ما که جنگ اعصابش ...

واسه همه اینطوره فکر کنم همه گفتن الکیه گول نخور😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شوهرم ودوتا پسرم خیلی پشما لو هستن راه میرن پشم ریزون دارن😂😂

باید جارو برقی بکشی؟😂چندشت نمیشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40