2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83445 بازدید | 748 پست
چه کاریه بچه رو اینطوری عادت دادی؟ کنارش بخواب یکم گریه کنه میخوابه تکون چرا بدی؟ هز حوری بچه رو عاد ...

گریه میکنه شیرم نمیخوره عادت کرده با تکون دادن خواب میره باید بره گهواره بخرم

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزم بازم خوبه بالخره اینم زندگیه دیگه هممون تا حدی اینجوری هستیم ولی خو ...

آره گاهی واقعا خسته میشم نا شکری میکنم ولی بعدش از خودم بدم میاد به هر حال این بچمه اینم شوهرمه اینم زندگیمه باید بهش عشق بورزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنار هم خوابیدن رویاست؟؟چرا مامان بابام کنار هم میخوابن هنوز؟

اگر شوهر کردی سرتو بزار رو سینش یا شمکش بخواب..از شوهر نمیشه به عنوان پتو استفاده کرد ولی بهترین بالشتن..😉🙃

من شوهر دلرم ولی از همین خرسا که میگی تو مجردیم خریدم هر وقت میخوام شوهرمو اذیت کنم خ ...

😍😂😂

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

آره گاهی واقعا خسته میشم نا شکری میکنم ولی بعدش از خودم بدم میاد به هر حال این بچمه اینم شوهرمه اینم ...

کاملا  درست و قشنگ   گفتی عزیزم    ببین   اون عشقه هست  محبته  هست   ولی  یکنواخت  شده     خودمون باید این یکنواختیرو    رفع  کنبم    ببین  عشق و محبت  زن و شوهری  مثل  اتیش زیر خاکستره   باید  گاهی وقتا  اون خاکستررو  کنار  بزنیم   تا  اون  عشقه   شعله ور بشه    عزیزم خداروشاکر باش  شوهر داری  فرزند خوب داری و صاحب زندگی  هستی     عزیزم ما هممون  درد مشترک داریم     زندگی  سخته  و  سختی و مشکل  همیشه  هست خدا  ظرافت زنانه  و  درایت   بهمون  داده   که    مدبریت  کنیم  و ادامه  بدیم❤❤

بسنگین به عشق و علاقه ای که نسبت به هم دارن قضیه فرق میکنه البته که محیط خواب باید آروم و بهداشتی با ...

😂😂😂 مگه ی شب دو‌ شبه که اون بخوابه تو فقط نگاش کنی؟ من عقد که بودم ی شب میرفتم خونشون میخوابیدم. انقدر با ذوق حمام میکردم ارایش میکردم موهامو استایل میکردمو میرفتم. شب که اونجا بودم از شدت خر و پف چنان روانی میشدم تا صبح بیدار بودم. صبح مثل گداهای سامرا بودم. سر درد ، زیر چشما سیاه،پوست داغون. 

کاملا درست و قشنگ گفتی عزیزم ببین اون عشقه هست محبته هست ولی یکنواخت شده خودمون با ...

درسته عزیزم 🙏🏻❤️🌹 امیدوارم بهترینها براتون تو زندگیتون رقم بخوره