2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83445 بازدید | 748 پست

این کارا برا اوایل ازدواجع البته شایدم هنوز باشن ک اینقدر عاشقانه زندگی کنن

نمیگم ماهم عاشقانه نیستیم ولی خب بعضی وقتا ک شوهرم شیفت شبه خونه ام باشه سرش به کارای خود شه من یوسف پیامبر میبینم دیگه میرم کنار بچم میخوابم بخاطر بچه رو تخت نمیخوایم فعلا 

اونم میزنه ورزش میبینه سرش تو گوشی لپ تاپه آخر خوابش گرفت میاد کنار من می‌خوابه بغلم میکنه محکم ک نمیتونم تکون بخورم. تکونم بخورم میگه اینقدر غر نزن دیگه اگه بچمون بیدار شه اول اگ شیر خورد که هیچی نخورد بای د شوهرمو نصف شب بیدار کنم بیاد کمکم تابش بده خیلی سخته نصف شب 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم گول نخور مگه اینکه خدا خودش برات یه بهترین روبخواد وگرنه اونی که خودت فکر کنی به به اه اه ...

پس ینی بهترین هم وجود داره؟🫠اگ اینایی که همه گفتن آن و پیف ینی یک درصدی هم امکان داره شوهر خوب باشه یا نه همه چ خوب چ بد ادمو پشیمون میکنن؟

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

هوا داره سرد میشه دو تا لحاف بکش بخاری و شوفاژ روشن کن تا گرمت بشه بهتر از شوهره بعدش هم با عرض معذرت اکثر مردهای ایرانی گوزو هستن انقدر تو خواب میگوزن که از اتاق فرار کنی بری تنها بخوابی اکثرشون هم مثل خرس خرناس میکشن تا صبح دیوونه میشی پس قدر تنهایی خودتو بدون 

💔💔💔💔💔💔

اه اصلا. تحقیقات میگن که زن ها پیش مرد ها بدنشون موقع خواب هوشیار میمونه و خواب عمیق را تجربه نمیکنن ...

دلت شاد خواهر 

دلت شااااد😂😂😂

حس میکنم انقدر لایک و ریپلای کردن پستتو که الان شبیه زلیخا میگی کجا برم به کجاااااا پناه ببرم😁

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ما بعد بچه دار شدن دیگه کنار هم نمی‌خواهیم. اوایل شوهرم بچه رو بهونه کرد منم دچار افسردگی شدم. ولی بعد خودم عادت کردم .الان اصلا دوست ندارم کنارم بخوابه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
این کارا برا اوایل ازدواجع البته شایدم هنوز باشن ک اینقدر عاشقانه زندگی کنننمیگم ماهم عاشقانه نیستیم ...

چه کاریه بچه رو اینطوری عادت دادی؟ کنارش بخواب یکم گریه کنه میخوابه تکون چرا بدی؟ هز حوری بچه رو عادت بدی بار میاد دیگه . نوازش اش کن یا دستشو بگیر. هر کاری کته همون بعدا ازت میخواد

اه اصلا. تحقیقات میگن که زن ها پیش مرد ها بدنشون موقع خواب هوشیار میمونه و خواب عمیق را تجربه نمیکنن ...

اتفاقا من وقتی تو بغل شوهرم میخابم خیلی خابم عمیق میشه 

تاحالا هم نشده بو عرق بذه یا از عرق پتو خیس بشه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

البته بازبون نیشدارش آزارت بده احترام نزاره دوس داری سر ب تنش نباشه چ برسه بهت دس بزنه یا باهات حرف بزنه 

حال آدم بهم میخوره اینجور وقتا

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️