2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83425 بازدید | 748 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقام نمیگیری خواهر گلم؟ لذتی که در انتقام هست در بخشش نیست. من شوهر مرحومم هر وقت اذیتم میکرد، ...

برگ هایم چه غریبانه اول فر خورد بعد جرز خورد بعد ریخت😬

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اتفاقا بر خلاف خیلی از نظرات، من حس می‌کنم وقتی زمان خواب آدم کنار همسرش نیست یه کمبودی داره.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

خوش به حالتون كه تصورتون از شوهرداشتن فعلا فقط همينه ،انشالله ازدواج ميكنيد و خوشبخترين ميشين

ولي انقدر زندگي مشترك دغدغه و مشكلات داره كه گرماي تخت اخرين اولويت ادما ميشه متاسفانه

از محرديت نهايت لذت رو ببر از اينكه هيچ فكر جدي تو زندگيت نيس

همه ادمها بدی و خوبی دارن، مگه ما کاملیم که توقع داریم شوهرامون هم کامل باشن؟

بالاخره همه ایرادات خودشون رو دارن

ولی منم انصافا یک شب شوهرم نباشه تا صبح خوابم نمیبره، شاید همه به من بپرن! اما صدای خر و پف همسر هم شبا به ادم ارامش میده که یک مرد قوی و محکم کنارم هست که پشتم بهش گرمه.

خداروشکر

خوش به حالتون كه تصورتون از شوهرداشتن فعلا فقط همينه ،انشالله ازدواج ميكنيد و خوشبخترين ميشينولي انق ...

آره واقعا ...منکه شبا اینقد خستم که دلم فقط میخواد یه بالشت بزارم به خواب عمیق برم بدون هیچ مزاحم وبغلی 

تروخدا حس حال قبل متاهلی من هیچی توش نیست به خدا برو خش بگذرون بگرد هر مدل مخای بپوش بگرد شوهر کردن فقط اعصاب خوردگیه نرو نیا باید بشی دختر آفتاب ندیده گویا مخان همه بخورنت

خوش به حالتون كه تصورتون از شوهرداشتن فعلا فقط همينه ،انشالله ازدواج ميكنيد و خوشبخترين ميشينولي انق ...

کسایی که همچین افکاری دارن و این جوری از زندگی مشترک رویا پردازی میکنن و برداشتشون از زندگی زناشویی مثل  فیلمهای والت دیزنی هست همینا فردا میان از شوهرهاشون مینالن شوهرم اینجوریه، میخوام طلاق بگیرم 1ساله ازدواج کردم خب هوا سرده برو بغلش بخواب دیگه