2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 78536 بازدید | 737 پست
کنار هم خوابیدن رویاست؟؟چرا مامان بابام کنار هم میخوابن هنوز؟

عزیزم کنار هم خوابیدن  ی   حس  ارامشه    ی   حس   امنیت     ی جور   نیاز عاطفی     وقتی   سرتو   کنار مردت میزاری  و میخوابی    هر چیم  که مشکلات داشته  باشی   ولی   ی   حس  امنیت   داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یک خرس بزرگ خریدم اونو بغل میمنم

من شوهر دلرم   ولی  از همین خرسا  که  میگی  تو مجردیم   خریدم    هر وقت  میخوام  شوهرمو  اذیت کنم  خرسیمو  بغلش میکنم     😅شوهرمم  غیرتی  میشه      میگه بنداز اونور   این  عروسکو         خودمو  بغل کن😅😅

یادش بخیر قبل ازدواج این فکرارو میکردم الان هی میگم کاش مجرد بودم. دعا کن شوهرت خوب باشه مرد باشه ک ...

عزیزم  میفهمم چی  میگی     الهی  بهتریها برات   اتفاق  بیفته   الهی    زندگیت  سبز  بشه

مرسی مهربون همچنین برای خودت

عزیزم  نمیدونم   قسمته     تقدیره    یا     انتخاب اشتباه    واقعا  نمیدونم     چرا   اینجور   میشه       ولی  ی چیو میدونم     زندگی   ادامه داره   و  باید   ادامه  بدیم

دختر برو بشین درس تو بخوان خجالت بکش مجردی و ...

بزار دخترامون رویاشونو بگن 

تا بزنیم وسطه برجکشون برا آیندشون هشیار باشن🤣🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اه اصلا. تحقیقات میگن که زن ها پیش مرد ها بدنشون موقع خواب هوشیار میمونه و خواب عمیق را تجربه نمیکنن ...

بسنگین به عشق و علاقه ای که نسبت به هم دارن قضیه فرق میکنه البته که محیط خواب باید آروم و بهداشتی باشه تا کیفیت خواب خوب باشه ولی یه وقتهایی حاضری بیدار بمونی که فقط کنارت باشه یا تو خواب نگاش کنی..