2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83518 بازدید | 748 پست
منم میخام آقا بازو بدین بهم گاز بگیرم😭😂

ارههههه

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خدارو شکر کن شوهر نداری ماکه داریم چکار مون کردن

یکمم حس خوب نداره ینی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

از دور قشنگه وگرنه خوابی هی تکون میخوره تشک تخت تکون میخوره بیدار میشی خرو پفش به کنار ، هر وقت خوابش بیاد میخوابه هر وقت بیدارشه خوابش نبره بغلت میکنه و نمیزاره توام بخوابی، صبحم بیدار میشی با مقادیری پشم رو ملافه تخت روبرو میشی ، باور کن به یه بغل و گرماش نمیارزه، بخاری رو بغل کن

با اینکه شوهر دارم ولی اینجور که تو تعریف کردی دلم خواست 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🥹😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حقیقته اخه🤣🤣🤣 متأسفانه باید با حقیقت رو به رو شی که خیلی حسرت نخوری

اره خاک تو سرشون ادم نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکمم حس خوب نداره ینی؟

ن همه چی اولش قشنگ بعدا که بیفتی تو زندگی میفهمی که دور از جونت چقدر خریت کردی من اگه عقل الآنم و چند سال پیش داشتم هیچ وقتتتتتتت شوهر نمی‌کردم به خدا بهترین دوره زندگی داری 

یکمم حس خوب نداره ینی؟

نه 

اتفاقا قبل ازدواج میگی شوهر میکنم از تنهایی در میام و با اون امید خوشحالی 

ولی بعد ازدواج میفهمی که آخرین شانس برای پر کردن تنهایی

ی توهم بوده 

و با واقعیت روبرو میشی و کمی سخته تا عادت کنی و حس بدیه