2777
2789
عنوان

دخترم بی اعتمادب نفس و ساکته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 63 پست
من ک مامان و بابام خوب بودن اجتماعی بودن ولی انقدر توخونه دعوا کردن انقدر حرفای منفی چرت و پرت تو مغ ...

اینم بگم اسی سعی کن کم کم مستقلش کنی و بهش مسئولیت کوچک بدی.مثلا چند بار میرید خرید بفرستینش داخل مغازه خودش ماکارانی و رب بخره یا خودش از فروشنده بپرسه این چیزای کوچک کمکش میکنه کم کم خجالتش از بین بره

👊
همینا روحیه ادمو داغون میکنن

اره بخدا انقدر تحقیر کردن کتک زدن اینجوری شدم ضمن اینکه هیچ کاریی برام نکردن . الان مادرمن بهترین مادردنیاس ولی خب تو کودکی و نوجوانی برام خوب نبودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به نفس نداره 

از بس یا همه کاراش رو شما انجام میدین. یا مدام میگید

اینکار رو نکن  نمیتونی. نه کار تو نیست خراب میکنی  بذار خودم انجام بدم

هیچی دیکه بچه بزرگ‌میشه میترسه توجاممعه جتی حرف بزنه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
عزیزم میتونی مثلا ی مغازه کوچیک اجاره کنی لباس فروشی بزنی .منم اعتمادبنفس ندارم ب شوهرم گفتم مغازه ب ...

نه اون که خیلیی پول میخواد داداشم بیکاره بابام واسش کاری نمیکنه منکه جای خود دارم

ارزوم اینه یک پولی میداشتم کامپیوتر میخریدم و یک دوره شرکت میکردم یک مهارت یاد میگرفتم ولی هزینش زیاده اول باید کار پیدا کنم تا پول خرید کامپیوتر و کلاسها رو جور کنم

👊

توو موقعیت قرارش بده 

توو بازی براش شبیه سازی کن و بسیااااااار توو محیط بیرون ازش بخواه با بقیه ارتباط بگیره در عین حال اصلا بهش زور نکن که بروووو اینو بگو، چرا خجالت میکشی، برو دیگه زود باش فلان چیز رو بخر و.... 

از اینجا شروع کن که برید سوپری، بهش بگو بیا بازی کنیم اینطوری که هر کی سبد خرید خودش رو برداره و خودش در نهایت بده خانم فروشنده و حساب کنه 

اینطوری به هوای چیزایی که دوست داره با بقیه ارتباط میگیره

میری پارک و... ازش،فاصله بگیر اما از دور حواست بهش باشه 

هرگز هم برای خجالتی بودنش جریمه و اینا در نظر نگیر چون اینطوری نه تنها اعتماد بنفس رو به دست نمیاره، بلکه سرخورده میشه 

اعتماد به نفس نداره از بس یا همه کاراش رو شما انجام میدین. یا مدام میگید اینکار رو نکن نمیتونی. نه ...

اااره،همسرم من دقیقا همینه 

انقدر توو بچگی دعواش کردن

دهنی از من صاف شد اوایل ازدواجمون 

کاراش رو تعریف کنم دقیقا ااا عین بچه 5 ساله بود، البته الان عین بچه 20 ساله س 

تنها و تنها دلیلش هم اینه که روش تربیتی مامانش تنبیه بوده 

اره بخدا انقدر تحقیر کردن کتک زدن اینجوری شدم ضمن اینکه هیچ کاریی برام نکردن . الان مادرمن بهترین ما ...

میفهمم چی میگی خانواده منم همینطوری بودن البته کتک نمیزدن ولی دعوا بحث گریه زیاد داشتیم و داریم

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

چه مادر به فکری هستی شماخواهشا یک فکری واسش بکن وگرنه ایندش هم تحت تاثیر قرار میگیره من فامیل درستی ...

عزیزم اینها قابل حل هستن 

حتما اگه امکانش دارین با یه روانکاو صحبت کنید 

چنین چالش هایی تو زندگی دارن به شما میگن که زخمی دارین که باید شفا بدین

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
چن سالته؟دانشگاه رفتی؟

۲۶ سالمه اره فارغ التحصیلم ولی رشتم یک جورایی معلمیه و اونم روابط اجتماعی میخواد که اصلا نمیتونم با بچه ها ارتباط بگیرم..یکبار یکی از استادام گفت تو چطوری میخوای بری سرکار با این وضع :(

👊
۲۶ سالمه اره فارغ التحصیلم ولی رشتم یک جورایی معلمیه و اونم روابط اجتماعی میخواد که اصلا نمیتونم با ...

نمیتونی بری مدارس غیرانتفاعی یا مهدکودکا؟هر کاری باشه روابط اجتماعی میخواد

میدونی ما باید عوض شیم

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

عزیزم اینها قابل حل هستن حتما اگه امکانش دارین با یه روانکاو صحبت کنید چنین چالش هایی تو زندگی دارن ...

درست میگین ولی مشکل اینه همه مشکلاتم برای حل شدن نیاز به پول دارن و من اول نیاز به سرکار رفتن دارن اگر کاری برام پیدا شه....

👊