2777
2789
عنوان

دخترم بی اعتمادب نفس و ساکته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 63 پست
کسی چیزی گفته بهش؟بسپار یع هم سن خودشدوستش ازش بپرسه

ن کسی چیزی نگفته . بچم فقط تنها بوده تو دوران کرونا من شهر غریب تنها زندگی میکردم جایی هم نمیتونستم ببرمش ۳سال تو خونه موند بچه اینجودی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم مثل شماهستم . الان دخترم از من بدتره . دنبال اینم بتونم همینجا تو ۱۰سالگی درستش کنم مثل خود ...

چیزایی که تجربه خودمه اینه که آدم خود به خود توی موقعیتای مختلف رو به رو میشه کلا این اعتماد به نفسو داره که حداقل دیدم،حالا صحبت ازش و ادای رفتار توی همون شرایط به کنار

ولی در کل چیزایی دیده و خام نیست 

و ی چیزیشم به نظرم بال و پر دادن والدینه

چون بچه خیلی نگاه پدرومادر‌ می‌کنه 

بهش جرات بدید و خودتون اونطوری رفتار کنید 

من عموم ذاتا آدم بلندپرواز و خودعزیز پنداریه

و هر دوتا بچه هاشم این خصلت توشون جا افتاده

طوری که هروقت با هم صحبت میکنیم متوجه این اخلاقشون میشم،حتی اگه از چیزی سررشته نداشته باشن خودشونو شرکت میدن با یک استقلال وجود عجیبی و ب‌طرز عجیب تری از همه بهتر عمل میکنن،البته ذره ایشم توی وجود بابام میبینم ،ولژ عموم خیلی بچه هاشو عزیز پندار بار آورده 

ن به معنای بد و منفی بزرگ بین ها،ینی شایسته دونستن خودشون تو هر زمینه ای

الباقیشم با روانشناسا صحبت کنید خوبه 

چه مادر به فکری هستی شما

خواهشا یک فکری واسش بکن وگرنه ایندش هم تحت تاثیر قرار میگیره من فامیل درستی نداشتم هیچ جا هم نمیرفتیم همیشه ساکت بودم الان نمیتونم برم سرکار حتی به ازدواج هم فکر نمیکنم...همه معلما به مامانم میگفتن ولی مامانم بنده خدا ساده بود همیشه میگفتم مامان من چیکار کنم میگفت بزرگ میشی درست میشی ولی الان هر روز بیشتر احساس بی ارزشی میکنم سر هیچکاری نمیتونم برم....

👊
اگ فقط‌یبار تو جمع ضایع شده باشه اینجوری میشهمنم بودم همیشه میترسیدم دوباره ضایع شم یا کسی بخنده به ...

منم ترس از حرف زدن تو جمع دارم طوریکه سرخ میشم و تپش قلب میگیرم از اخرم حرف نمیزنم..فک میکنم بچه بودم این اتفاق برام افتاده..یکجا یک روان‌شناسی میگفت گاهی خاطره ها از بین میرن ولی اثراتش میمونه

👊
چه مادر به فکری هستی شماخواهشا یک فکری واسش بکن وگرنه ایندش هم تحت تاثیر قرار میگیره من فامیل درستی ...

دو سه ساله از نظرمالی تحت فشارم خونه خریدیم خیلی بدهکاربودیم وشوهرمم ورشکست شد واقعا بی پول شدیم نتونستم ببرش کلاس اینا 

منم ترس از حرف زدن تو جمع دارم طوریکه سرخ میشم و تپش قلب میگیرم از اخرم حرف نمیزنم..فک میکنم بچه بود ...

منم مثل شما . اضطراب شدیدمیگیرم و یادم میره کلا حرفم. کودکی  و نوجوانی بدی پشت سرگزاشتم .  

دو سه ساله از نظرمالی تحت فشارم خونه خریدیم خیلی بدهکاربودیم وشوهرمم ورشکست شد واقعا بی پول شدیم نتو ...

کلاس خوبه ولی همه چی نیست یعنی راه های دیگ هم هست

مثلا ببریدش بیرون زیاد یا پارک

اینم بگم ما هم وضع مالیمون بد بود پدر و مادرم بهانه کردن و من اضطراب اجتماعی هم دارم بخاطر همین

برید پیاده روی ، پارک ، کتابخونه و.... فقط تو خونه حبسش نکنین

👊
منم مثل شما . اضطراب شدیدمیگیرم و یادم میره کلا حرفم. کودکی و نوجوانی بدی پشت سرگزاشتم .

پس اول باید خودتون رو درمان کنید حال دخترتون هم  تا حد زیادی وابسته به شماست

#پروازی_ام. 
من ۲۵ سالمه اینطوریمدلیل اصلیش:همش تو خونه بودیم هیچجا نمی رفتیم

اره دقیقا .ماشهر عریب زندگی میکردیم کروناهم ک اومد ۳ ۴ سال قشنگ سن ۳تا ۷سالگی بچم تو خونه بود تنهاااا فقط کارتون میدید