2777
2789
عنوان

دخترم بی اعتمادب نفس و ساکته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 63 پست
میگه من خوبم . اینم بگم خوش هیکل و خوشگله باموهای بلند لخت. نمیدونم چرااعتمادبنفس نداره 😔

همین که تو خصوصیات اش فقط زیبایی اش را گفتی ، یک کم نشون داد دلیل عدم اعتماد به نفسش چیه ، زیبایی ملاک خوبی برای این که اعتماد به نفس داشته باشیم یا نباشیم نیست ، باید زیاد ببریش تو اجتماع ، کلاس مختلف بنویسش، با همسن هاش بیشتر وقت بگذرونه ، توانمندی هاش رو ببر بالا

در این مورد هم باهاش صحبت نکن

اااره،همسرم من دقیقا همینه انقدر توو بچگی دعواش کردندهنی از من صاف شد اوایل ازدواجمون کاراش رو تعریف ...

بهم شما هم همسرتون خودش هم اذیت شد.

قشنگ اعتماد به نفس بچه  نابود میشه.

حتی مراقبت های بیجا و بیش از حد از بچه باعث عدم استقلال و عدم اعتماد بنفس میشه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگین ولی مشکل اینه همه مشکلاتم برای حل شدن نیاز به پول دارن و من اول نیاز به سرکار رفتن دارن ا ...

پول مهمه ولی همه چیز نیست عزیزم

سعی کن کم کم از منطقه امنت بیرون بیای و خودت تو کارایی که برات سخته بندازی 

شاید بار اول دوم سخت باشه ولی بعدش ترست میریزه 

تو اینترنت سرچ کن تمارین ذهن آگاهی و انجامشون بده تا یاد یگیری فکرها رو از خودت جدا کنی و بهت استرس و اضطراب ندن و یادت باشه شما همین که وجود داری یعنی ارزشمندی و باورای غلطی که از کودکی گرفتی باعث شده نگاهت به خودت اشتباه باشه 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
بهم شما هم همسرتون خودش هم اذیت شد.قشنگ اعتماد به نفس بچه نابود میشه.حتی مراقبت های بیجا و بیش از ح ...

آره واقعا، همسرم 35 سالش بود ازدواج کردیم ولی کامل مثل بچه اسی میرفتیم توو فروشگاه میومد دروش من حرف می‌زد که این لباس تنگه گشاده، به فروشنده هیچچچی نمیگفت، انگار بچه بردم خرید، توو خونه هم بدتر عین بچه های کوچیک همش منتظر بود ی چیزی بشه دعواش کنم. خیلی وقتا بابت همون ذهنیت خودش دعوا ایجاد می‌کرد بعد میگفت توو داد زدی سرم و... 

اینجوری بهت بگم ی مرد گنده با رفتارهای بچه گانه، از طرفی چون بالغ نیستن گوش به فرمان مادر و خواهرشون هستن، اوایل ازدواج من به همسرم میگفت زنگ بزن مثلا بیان فلان چی خونه خراب شده درست کنن، شماره میداد مامانش زنگ بزنه.... 

باورت نمیشه من چی کشیدم تا ی ذره همسرم بهتر شد