2777
2789

خدا بکششش خدایا چرا نممییره ۷۰ سالشه 😞😭😭😭خسته شدم خسته 

شما بگید خدا کجاست کی میشنوه😭

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کرده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

خدا تو دل آدماست نمیخوام بگم نفرین نکن چون بعضی از آدما نبودنشون بهتر از بودنشونه البته من دعایی برا بابات نمیکنم که بد باشه امیدوارم خدا راه درستو جلو پاش بزاره...بابات چکار کرده؟

هرچی از دستش میاد کوتاهی نکرده 

ادیت ازار 

الدنگ 

بیکار 

فقط خواب 

اذیت مامانم😭😭😭😭

دیگه چیکار کنه😭

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
خدا تو دل آدماست نمیخوام بگم نفرین نکن چون بعضی از آدما نبودنشون بهتر از بودنشونه البته من دعایی برا ...

۴۰ ساله مادرمو زجررداد 

از روزی که ب دنیا اومدیم خیری ندیدم 

پدری نکرده 

هیچ راهی نمونده که نرفته باشیم😭😭😭😭😭

هیچ راهی😭

ادم تو کار خدا میمونه . من ۲ ماهه پدرم فوت کرده دعا میکردم خدا از عمرم کم کنه بزاره رو عمر پدرم . همه دست به دعا بودن واسشون بی نظیر بود خیر و نیکیش به همه رسیده بعد فوت شد . یکیم اینجوری . انشالله خدا پدرتون اصلاح کنه

الان زنگ میزنم ببینم خدا کجاست

کسی از شما نظر نخواست 

ادم تو کار خدا میمونه . من ۲ ماهه پدرم فوت کرده دعا میکردم خدا از عمرم کم کنه بزاره رو عمر پدرم . هم ...

کاش جای پدر شما این رفته بود😭😭😭😭😭

به خدایی خدا قسممم خسته شدیم 

هر کاری کردیم درست نمیشه 

ادم مصرف کننده درست نمیشه😭

ترک .کمپ 

هرچی گذاشتیم😭

کاش منم مث تو بابام بمیره😭

مشخص نکردید از کی نظر میخواید

از شما دزخواست کمک نکردم

برید از تاپیک من