2777
2789
عنوان

خدایا از دست این پدر خسته شدیم این پدر نیست این یهودیه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 35 پست
۴۰ ساله مادرمو زجررداد از روزی که ب دنیا اومدیم خیری ندیدم پدری نکرده هیچ راهی نمونده که نرفته باشیم ...

ما هم مشکلات پدرمونو داریم اونم زیاد مامانمو اذیت کرد الان با اینکه چهارتا دختر بزرگ داره ازدواج کردن اصلا با مامانم نمیسازه و وقتی میاد خونه باید حتما کسی بره پیششون که دعواشون نشه و مامانمو کتک نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم مشکلات پدرمونو داریم اونم زیاد مامانمو اذیت کرد الان با اینکه چهارتا دختر بزرگ داره ازدواج کرد ...

حداقل برای شما پدر خوبی بوده 😭😭😭😭

نه مث این هیچی نکرده😭😭😭😭

فقط زجربوده عذاب 

نه بچه سرش میشه 

نه زن 

هیچی😭

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
مشخص نکردید از کی کمک میخوابدنمیخوام برم🗿

اقای محترم 

خانم محترم 

لطفا برید بیرون .من حوصله بحث ندارم

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
حداقل برای شما پدر خوبی بوده 😭😭😭😭نه مث این هیچی نکرده😭😭😭😭فقط زجربوده عذاب نه بچه سرش میشه نه ...

معتاد بوده خیلی تو سختی بزرگ شدیم اصلا پول نمیداد خودش یچی میورد میخورد میرفت دیگه بفکر ما نبود ولی من بچه نازکرده بودم کوچیک بودم

اتفاقا یهودیا خیلی فعال وپولدارن 🤣🤣🤣🤣

منظورش نظری که یهودیا به غیر یهودیا دارن و رفتاری که با بقیه دارن باباش در حق اینا انجام میده 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ی.ه.و.د.ی هم بابای خوب دارن.متاسفانه کاری نمیشه کرد اینهمه مصرف میکنه بازم اذیت میکنه؟ از کار نیفتاد ...

بابا مسلمونه 

از لحاظ اذیت کردناش

معتاد بوده خیلی تو سختی بزرگ شدیم اصلا پول نمیداد خودش یچی میورد میخورد میرفت دیگه بفکر ما نبود ولی ...

همون دیگه 

ما سه تا خواهریم 

یه دونه داداش 

خیری ندیدیم😭

میدونم چی‌میگی.قرصی چیزی بهش بدین فقط بخوابه ولی تحت نظر دکتر ها خدای نکرده اتفاقی براش نیفته ها

کاش بمیره 

قرص هیچی جواب نمیده 

هیچی😭