مثل خود تهی معمولی و به هم میان اینکه میگید وای چه قشنگ معلومه دارید مبالغه میکنید بعدم مگه ما تهی زنش میشناسیم که بخوایم حسادت کنیم یا نکنیم یکی از دوستام تعریف میکرد مامانم واسه داییم رفته خواستگاری دختره شاید قدش ۱۵۵ یا نهایت ۱۶۰بود گفت مامانم گفته دختره قد بلند وقتی دیدیمش من داییم پدربزرگ مادربزرگ همه بش گفتیم این که بلند نیس چطور به ما گفتی بلند الان حکایت شماس که به قیافه کاملا معمولی میگیدواو چقدر قشنگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم نتیجه میگیریم که تهی در و داف باز نیست یعنی آنقدر نرید زیر عمل های جراحی باسن سینه به خودتون ور برید بعد از این همه که با این همه در و داف بود آخرش رفت یه زن اسکینی اسکینی گرفت پس بدن خودتون را دوست داشته باشید تهی یه درس شد برا تمام زن ها 😂
آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐