2777
2789
عنوان

حالم از اون زن هایی که دائم غذا از بیرون میخرن به هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 52 پست

به تووو چخهخخ

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم غذای بیرونو دوس ندارم و به نظرم غذای خونگی باکیفیت تر و سالم تره

ولی خب بعضیا شاید ذائقه شون اونجوریه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اونم زندگی خودشه همه قرار نیست مثل هم باشن بشخصه منم سبک زندگی زنی که فقط کارخونه میکنه و بچه داری م ...

همین بچه داری وکارخونه  از کار بیرون سخت تره خانه دار بودن تنها شغلی هست که نه درآمد داره نه بازنشستگی

من ب شخصه این روشو واسه خودم نمیپسندم

یبار مامانم مسافرت بود منم درگیر درس نمیتونستم اشپزی کنم بار اول ک غذا گرفتیم چسبیده ولی بارهای بعدش مینداختیم دور نخورده واقعا بده

ولی خب شاید بقیه بپسندن نوش جونشون

عنوان رو دیدم ی لحظه شوکه شدم با خودم گفتم من چیکارش کردم حالش ازم بهم میخوره😅😅😅بعد توضیحاتو‌خوندم دیدم ن من جزو اونا نیستم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
این کار شمام ی بند از خاله زنک بازیهرها کن

دقیقا همون برام عجیبه چطور ایشون که اینقدر از خاله زنک بازی ابراز انزجار می کنه به خاله زنک ترین موضوع ممکن رو آورده 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

کی غذا از بیرون گرفته فشاری شدی؟ به جای اینکارا خوش حال باش بعضیا هستن دستشون به دهنشون میرسه که غذای به این گرونی از بیرون بخرن و مجبور نیستن برای ارزون در اومدن غذا مدام یا در حال فکر کردن به اینکه چی درست کنن باشن یا پای گاز و غذا درست کردن

همین بچه داری وکارخونه از کار بیرون سخت تره خانه دار بودن تنها شغلی هست که نه درآمد داره نه بازنشست ...

منم گفتم سخته 

ولی گفتم مورد علاقه من نیست ولی حق ندارم توهین کنم 

کاری که این خانوم میکنه

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

من مجردم ولی تقریبا هر روز کافه یا رستورانم . حال ماهم از ادمای فضول بهم میخوره از ادمایی که دستشون ...

منم همین طورم منتها با پولای خودم

دوست پسرم میگه ولخرجی نکن بالغ شو😕

دقیقا همون برام عجیبه چطور ایشون که اینقدر از خاله زنک بازی ابراز انزجار می کنه به خاله زنک ترین موض ...

عزیزم شما هیچی نمیدونی نمیتونی با دو تا بند که من نوشتم متوجه بشی من از چی ناراحتم برا همین هم هر کی توهین کرد جواب ندادم چون فقط شما از نوشته ها من نظر میدین از همه چی کامل خبر ندارین که پس بزار توهین کنند بزار بگن خودت نداری بزار هر چی میخوان بگن من فقط نوشتم که خودم آروم کنم شاید اونی که دارم میگم یکی از عزیزهام باشه فقط فقط برا سلامتیش نگرانم