اونا که از ۷ روزه هفته ۵ روزش غذا بیرون میخرن نه شاغل هستن نه کار مهم دارن فقط کارشون خاله زنک بازی هست یکی میشناسم این طوریه چی فکر میکنند اینا صبح تا شب چیکار میکنند حالا ماهی دو بار سه بارادم خسته باشه اره نه هر روز و هرشب فردا که هزار درد و مرض گرفتن بدبختیش برا بقیه هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
گفتم بخاطر دخالت کردن مردممون توی همه مسائل زندگی بقیه دارم به مهاجرت فکر میکنم
یکی گفت مگه بقیه کشورها هم اینجوری نیست
دوست دارم این تاپیکو ببینه متوجه بشه سطح دخالت ما در چه حده
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
من خودم تا یکی دو سال پیش ک اینقد گرونی نبود،صفر تا ۱۰۰ غذاها و سالاد و... رو توی مهمونی ها از بیرون سفارش میدادم.
بعد اینجا توی نی نی سایت دیدم گویا بعضیا بد میدونن ک واسه مهمونی غذا از بیرون بگیری و نشونه بی احترامی ب مهمان میدونن😁😁😅
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))