2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی هر سال رفتم زیارت امام رضا سال بعدش اون چیزی که میخواستم بهم داده بودن یادش بخیر بچه بودم رفتم حرم امام رضا گفتم یه خواهر بهم بدین مامانم شرایط نداشت اصلا تازه دستگاه ایودی هم داشت نشستم گفتم من خواهر میخوام تو راه برگشت مامانم حالش بد شد برگشتیم رفت ازمایش داد دید بارداره😂

بعد یه بار گفتم یه دوست خوب بهم بده سال بعدش با دوستم رفتم 

یه بار رفتم گفتم همسر خوب بده سال بعدش یادمه با همسرم که نامزد بودیم رفتم یه بار بچه خواستم بهم داد و چیزا دیگه که یادم نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میشه منم لایک کنی

خودم اولین بار ک رفتم پابوس امام رضا معجزه رو ب چشم دیدم

بار دوم همزمان هم مشکلموحل کرد هم منو برا پابوسش همون روز صدا زد

چندین مرتبه هم بشدت هوامو داشته و باعث شده مشکلاتم حل شه درکل امام رضاخیلی مهربونه خیلیی

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

من از بچگی هر سال رفتم زیارت امام رضا سال بعدش اون چیزی که میخواستم بهم داده بودن یادش بخیر بچه بودم ...

خداروشکر ان شاء الله همیشه ب واسطه امام رضا ب حاجتت برسی

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

خداروشکر ان شاء الله همیشه ب واسطه امام رضا ب حاجتت برسی

قربونت ممنون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من حرم هر امامی رفتم دست خالی برگشتم

حاجتت چیه ؟

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

میشه تروخدا دفعه بعد رفتی برا منم دعا کنی

همین الان دعات کردم تا دفعه بعد برم فکر کنم یکسال طول میکشه بعید میدونم یادم بمونه امام رضا از همین جا هم میشنون