2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم ناراحت میشه من بچه دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 57 پست

بیخی منم تواین ۷سال نازاییم جاریم ۳ تا زاییده ولی وقتی فهمیدمن حاملم ۴سال قبل میخاست بمیره ازناراحتی حالاخودشم امروز فردافارع میشد وازشانس اون بچه من سقط شد واون بشدت خوشحال شدوقتی زنگ زد صدای خنده هاشو ازیادنمیبرم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به شوهرت بگو از داداشش بپرسه و ادرس بگیره اگر واجبه .درضمن دکتر قحطم نیست میخای بری پیش دکتر اون.برو یه خوبش.اینقدرم خودتو کوچیک نکن که بقیه برات ادرس در بیارن.اونم هی بگه یادم نیست.محاله ادم دکتر پروسه درمانیش و فراموش کنه.کرم داره جاریت

خوب خیلی ها دوا درمون میکنن جواب نمیده بعد که رها میکنن طبیعی باردار میشن چه اصراری دارید آخه

من کاری به اونش ندارم همه میدونن ای وی اف کرده من تعجبم اینجاست گفته اسم دکتر یادم نیست 

وا این همه دکتر. بگرد یکی بهترش رو پیدا کن

ادمی که برا ادرس دکتر بخیل، دوستت نیست

حتما قبلا از مشکل شما خبر داشته اگر دوستت بود قبل از اینکه کسی ازش بپرسه خودش بهت پیشنهاد میداد

خب به شوهرت بگو از داداشش بپرسه و ادرس بگیره اگر واجبه .درضمن دکتر قحطم نیست میخای بری پیش دکتر اون. ...

هیشکی نفهمید منظور من چیه من دردم دکتر نیست که میگم چقد مریض و حسوده که دلش نمیخاد سکی مادر شه درصورتیکه خودش دردش رو چشیده این برام عجیب بود

بیخی منم تواین ۷سال نازاییم جاریم ۳ تا زاییده ولی وقتی فهمیدمن حاملم ۴سال قبل میخاست بمیره ازناراحتی ...

اینا ادم نیستن که خواهر قشنگم شیطانن.کسی که از ناراحتی و مشکل بقیه خوشحال بشه باید به ذاتش شک کرد.

تازه چند روزه بهم ثابت شده که جاری فامیل نمیشه تازه فهمیدم که چه غیبت هایی پشت من می‌کرده هر درد دلی باهاش کردم کف دست خانواده شوهرم گذاشته خداروشکر که اهل غیبت کردن نبودم اصلا هیچوقت بدگویی کسیو نکردم جلوش فقط از خودم گفته بودم که می‌خوام بچه دار شم چیکار کنم و اینا واقعا ازش ناراحتم خواهر شوهرم گفت همیشه بدگویی تورو می‌کرده همیشه می‌گفته الآنم دخترش جا پای خودش گذاشته همیشه فکر میکردم زن خوبیه حتی جلوی مامان خودمم ازش تعریف میکردم که جاری خیلی خوبه حیف و صد حیف از آدمهای نمک نشناس

هیشکی نفهمید منظور من چیه من دردم دکتر نیست که میگم چقد مریض و حسوده که دلش نمیخاد سکی مادر شه درصور ...

حق داری عزیزم

دیگه جاری همینه

بعدا شما مگه باردار نمیشی؟

اصفهان کیلیک ناباروری زیاد داره

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

حق داری عزیزمدیگه جاری همینهبعدا شما مگه باردار نمیشی؟اصفهان کیلیک ناباروری زیاد داره

اره الان زیر نظر دکترم ولی اصن همسنم نبود باهاشم مشکل نداشتم فک نمیکردم بچه دار شدن من براش مهم باشه تعجب کردم