2777
2789
عنوان

نظرتون راجب افکار پدرم چیه

136 بازدید | 13 پست

بابام ۷۰سالشه هیچی نداره حتی یه بیمه بازنشستگی ساده بعد بهش میگم بابا تو اصلا به فکر پولدار شدن و... نبودی گفت نه همین که آدم بتونه شکمشو سیر کنه کافیه ولی به من میگه خودتو بکش بالا مثلا میگه آزمون وکالت سعی کن حتما قبول شی میگم چرا 

میگه تو دختری مجبوری ولی من مرد ام کنار خیابون ام میتونم بخوابم 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهر منم زمان جوانیش تنبل بوده سر کار یه خط در میون میرفته کلا دختراش قالی اینا بافتن و خونه خریدن براش ، و الان مجبوره بره سر کار ، ولی پدرم خیلی زحمت کش بود و ما جمعیتمون زیاد بود بنده خدا دو شیفت کار میکرد الان 20سال هست بازنشسته شده و بد اونم میرفت تاکسی تلفنی ، الانم سرویس مدرسه برداشته  ولی خدا روشکر خیلی خوبه هم حقوق بازنشستگی داره و بیمه تکمیلی 

شما از پدر ۷۰ سالتون که تا الان فکر پولدار شدن رو نداشته، نباید توقع داشته باشید که الان یهو این فکر به سرش بزنه و بخواد کاری بکنه

ولی خب خودتون به این اگاهی دارید که اگر شغل خوب و مستقل داشته باشید به نفع خودتون هست و پدرتون هم در این مورد درست میگه

اول هاش چی

اولش خب شاید در حق زن و بچه اش کم گذاشته. البته من نمیتونم این رو بگم شاید تمام تلاشش رو کرده باشه. به هر حال منظورش اینه که تو این مملکت زن باید همه جوره خودش به فکر خودش باشه چون نه شوهر ازش حمایت میکنه نه نهادهای بالادستی. اینه که زن باید از نظر مالی از نظر فکری کاملا به خودش متکی باشه. دردناکه اما حقیقته. 

بنظرت وکالت قبول شم موفق میشم ؟؟؟

من پدرم وکیله، کارآموز زیاد دیدم

همه چیز بستگی به سواد و تلاش و زرنگی خودتون داره 

هرچقدر سواد بیشتری داشته باشین و دقت بیشتری به خرج بدین و وقت بذارین برای پرونده ها، قطعا احتمال موفقیتتونم بیشتر میشه