2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم ناراحت میشه من بچه دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 61 پست
یعنی شما میری دکتری که قبلاً یکی از فامیلت رفته اونجا دکتر میشینه از سیر درمان اون فامیل برای شما تو ...

دکتری هسن نمیخوام نام ببرم دکتر خانوادگی مادر خودم بردم گفت فلان فامیلتون این روش برا درمان استفاده کرده😐و پشکلش این بوده منم ترجیح دادم ازاین ب بعد کلا پیشش نرم😐 نام نمیبرم ولی مادرم مجبورم ببرم حالامن برا دیسک کمر رفتم اون فامیلمون برا درمان ارتروز رفتن مانمیدونستیم ارتروز داره کلا سیر مسیر درمان گفت اینکار بکن مثل اون خوب بشی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
یعنی شما میری دکتری که قبلاً یکی از فامیلت رفته اونجا دکتر میشینه از سیر درمان اون فامیل برای شما تو ...

یه نمیدونه دیگش گفتم خانوادگی روز اولی ک برا مادرم رفتم گفت زن عموت برا دخترش اومد اینجا حالا دخترش مال کی ۱۰ سال پیش میگم نام نمیبرم 

بازهم من افسردگی برادیسکم گرفتم رفتم مشاوره  دکتر مثلا داشت توضیح مقداد قرصا اینطور بخور چیکارکنم😒باورش سخته اما واقعیت داشت مریضی ک من اصلا نمیدونم مشکل چی بود برامن توضیح میداد اره اونم مشکل خواب داشت افسردگی گرفتهدبود این قرصا ۱ دوره خورد خوب شد

بله داداشم دندون پزشکی قمر بنی هاشم رفته تواهواز ۵ ماهبعدش من رفتم جرم گیری تو خواهر فلانی دندونش مجبور شدیم فلان کنیم پیش ما پرونده داره حالا داداشم فقط،گفت پرش کردم نگفت مابقی دندونام عصب کشی کردم ک پدرم دعواش نکنه مراقبت نکرد ک اونم فهمید

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ادم نیستن که خواهر قشنگم شیطانن.کسی که از ناراحتی و مشکل بقیه خوشحال بشه باید به ذاتش شک کرد.

اره عزیزم کلاقیدشوزرم۴ساله خونش نرفتم چون کقتی بچش دنیااومدرفتم دیدنش بابی ادبی تمام ازم پذیرایی کرردخداخوودش جبران کنه برام فقط

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان بچه داری عزیزم؟

ن عزیزم هرچی درمان میرم بی فایده نمیدونم کجای کارمیلنگه تازه ۳شبه فهمیدم کسی ک منوخیلی دوس داشته برام طلسم پدرش گرفته گ بچه دارنشم واونوانداخته توی رودخونه ک بسختی میشه باطل کردخیلی دلم گرفته ازکارشون

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خدا لعنتش کنهانشاءالله خدا با دادن سه قلو جبران کنه واستون

ایندفهمیدم بشدت عقده ای و حسوده ولی بازم خدابهش نعمت زیادبده منم ازاینادوربکنه

یه نمیدونه دیگش گفتم خانوادگی روز اولی ک برا مادرم رفتم گفت زن عموت برا دخترش اومد اینجا حالا دخترش ...

جالبه هر دکتری هم می‌رید فامیل و اشناهاتونو می‌شناسه 😅😅شهر کوچیک هستین ؟

الان بچه داری؟

نع 

جالبه هر دکتری هم می‌رید فامیل و اشناهاتونو می‌شناسه 😅😅شهر کوچیک هستین ؟

بدبختانه بله ☹️ 

ببخشید قصد جسارت ندارم ولی آخه چرا؟ دلیل این دوس نداشتن چیه♥️🙏

ما یک دکتر خانوادکی داریم از زن عمو عمه همه میرن پیش این ما رفتیم سیر درمان زن عموم ک ۱۰ سال پیش برا دخترش اومده قشنگ گزاشت کف دست پدر مادر من ک ما نمیدونستیم بنده خدا دختر عموم مشکلش این بوده شاید اون مسله ای ک هست ناراحت کننده باشه اما اکثر دکترا حس صمیمتشون گل میکنه گاهی میگن فلانی 

مشاوره رفتم طرف سیر درمان مریضش قشنگ گزاشت برا گفته بعد طرفم نشون داده بهم فلانی ایشونن اونم ناراحت شده

ای بابا 😣درسته شهر کوچیک این مشکلاتو داره متاسفانه

براهمین میدونی شاید واقعا مشکل خاصی نباشه اما ازار دهندس برا طرف مقابل دوست داره خودش عنوان کنه ن اینکه یکی بگه فلانی دردش اینه ن از رو حسادت ن از رو چشم هم چشمی واقعا یه سری مسائل هستن ادم میگه بهتر نگم 

آره عزیزم واقعا درست میگی من دقت نکرده بودم به این موضوع

اشکال نداره قربونت فدا سرت عزیزم اگه بی احترامی کردن توصحبتام بخشید❤️