2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم ناراحت میشه من بچه دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان زیر نظر دکترم ولی اصن همسنم نبود باهاشم مشکل نداشتم فک نمیکردم بچه دار شدن من براش مهم باشه ...

محلش نده حسوده دیگه

چیزی ک هست کیلیک ناباوری

انشاله ک خدا بهت ی نی نی خوشگل بده

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

دقیقا چه حسودن باور کن ما تا حالا یه بخث کوچیکم نداشتیم کاملا محترمانه

اصلا بحث حسادت نیست شما چه میدونی اون بنده خدا تو مسیر دکتر دوا درمون چقدر اذیت شده چقد سختی کشیده هر دفعه که این مسیر رو می‌رفته شاید بنده خدا داره اون روزای سخت رو فراموش میکنه که حتی دوست نداره اسم دکتر یا آدرسش رو یادش بیاره کس‌ای که از طرف شما صحبت کردن آدرس خواستن کار اشتباهی کردن این همه دکتر خوب

اره الان زیر نظر دکترم ولی اصن همسنم نبود باهاشم مشکل نداشتم فک نمیکردم بچه دار شدن من براش مهم باشه ...

احتمال زیاد برادرها مشکل واریکوسل و اسپرم دارن که جفتتون به مشکل خوردید.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
مگه اون دکتره میاد سیر درمان جاری رو برای جاری دیگه تعریف می‌کنه ؟

ن پ وایمیسه من نگا میکنه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ن پ وایمیسه من نگا میکنه

یعنی شما میری دکتری که قبلاً یکی از فامیلت رفته اونجا 

دکتر میشینه از سیر درمان اون فامیل برای شما توضیح میده ؟😳😳😳یعنی اینقدر دکتر بیکار خاله زنکه

اصلا بحث حسادت نیست شما چه میدونی اون بنده خدا تو مسیر دکتر دوا درمون چقدر اذیت شده چقد سختی کشیده ه ...

وااا مگه خودم تو این مسیر نیستم دیگه عقده ای بازیا چسه مگه میشه اسم دکترم یادم بره یا وقتی اخر بچش بغلش این چه حرفیه کاملا مشخصه از حسادت نگفته نمیدونم چه اصراریه بزور بعضیا بگن یچی دیگش بوده 

وااا مگه خودم تو این مسیر نیستم دیگه عقده ای بازیا چسه مگه میشه اسم دکترم یادم بره یا وقتی اخر بچش ب ...

میتونم بپرسم مشکلت دقیق چی هست تنبلی تخمدان داری یا چیز دیگه اگه تهران هستی من یه دکتر خیلی خوب بهت معرفی کنم دختر دایی خودم شش سال بچه دار نمیشد تا این دکتر رو بهش معرفی کردم رفت پیشش سه ماه بعد باردار شد الان دخترش مدرسه میره