2777
2789
عنوان

جاریم دانشگاه سراسری علوم آزمایشگاه قبول شده منم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 13517 بازدید | 340 پست
عزیزمشما یه هدفی داری، انقدر باید خودتو براش قوی کنی تا به هدفت برسی. هدف‌گذاری کن، مثلا بگو می‌رم ا ...

ینی برم سمت ارشد؟ کنکور  سراسری ندم از اول؟ البته کنکور دادن هم ریسک خودشو داره هیچی از درسا یادم نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمشما یه هدفی داری، انقدر باید خودتو براش قوی کنی تا به هدفت برسی. هدف‌گذاری کن، مثلا بگو می‌رم ا ...

بعدم از کجا معلوم بازم ازمون استخدامی در کار باشه یا نه ... ادانم همش شده پازتی سهمیه ... ای خدا 

والا منم دکتر نیستم ولی علوم آزمایشگاهی هم تاپ نیست درسته رشته ی خوبیه ولی تاپ نیست 😅😅

برادر شوهرخواهرم با همین رشته ماهی حداقل ۱ میلیارد درآمدشه 

با همین مدرک مجوز آزمایشگاه و درمانگاه گرفت بغلم داروخانه زده 

ینی برم سمت ارشد؟ کنکور سراسری ندم از اول؟ البته کنکور دادن هم ریسک خودشو داره هیچی از درسا یادم نی ...

کنکور سراسری برای چی؟ انقدر جذب روان‌شناسی توی استخدامیا زیاده، که حد نداره

می‌تونی ارشدتو هم وزارت علوم کنکور بدی هم وزارت بهداشت، اگه وزارت بهداشت قبول شی، امتیازای اون بیشتره، برو تحقیق کن روانشناسی وزارت بهداشت، دفترچه کنکور سالای قبل رو دانلود کن، ببین چند تا می‌گیره، تو اینترنت بزن ببین چه دستگاه‌هایی می‌تونی بری

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست
علوم ازمایش،اه چرت ترین رشته

هی به رشته های مورد علاقه دیگران توهین نکن خانوم شاید از نظر یکی مثل من جزو بهترین رشته ها باشه

در ضمن رشته خیلی خوبی هم هستش چرت نیست اصلا

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

چرا نمیری دنبال کار آزاد؟ الان همه ی کارمندای شهرمون شغل دوم دارن چون واقعا زندگی با حقوق کارمندی سخ ...

دارم شمعسازی میکنم ، منم دوس داشتم اول کارمند بشم بعد یه فکر یه شغل دوم باشم 

بعدم از کجا معلوم بازم ازمون استخدامی در کار باشه یا نه ... ادانم همش شده پازتی سهمیه ... ای خدا

اگه ناامید بشی قبول نمی‌شی

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست
دارم شمعسازی میکنم ، منم دوس داشتم اول کارمند بشم بعد یه فکر یه شغل دوم باشم

عزیزم الان پدر من کارمنده، شوهر خواهرمم کارمنده ولی شوهرم شغلش آزاده اونا یک دهم شوهرمم درآمد و موقعیت اجتماعی ندارن. الان حرف اول رو پول میزنه نه کارمند بودن