2777
2789
عنوان

جاریم دانشگاه سراسری علوم آزمایشگاه قبول شده منم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 13132 بازدید | 337 پست
رشته منم میکوبن هرروز فامیل زنگ میزنه ..

عقده هاشونو خالی میکنن در هر صورت .. انقدر که ناراحتم میکنن و نگرانن من خودمو بکیرم براشون اول سعی میکنن بچزونن ادمو تا اول مثلا زده باشن

توجه نکن

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

عزیزم هزاران هزار سهمیه هست من خودم برای آزمون آموزش و پرورش پاره کردم شاید شبا فقط ۴ ساعت میخوابیدم ...

عزیزم من کاملن درکتون میکنم ولی شما پیام منو ببینین بهشون گفتم علت رد شدنتون چی بوده درست نخوندین یاچی منظورم این بود که خوندین وبه خاطر سهمیه ها و این مضخرفات قبول نشدین یا سهمیشو دارین درست نخوندین. 

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلاتش دیپلم من تازه دوساله ازدواج کردم بچه ندارم اونم تو عقده دوماه دیگ عروسیشه

چقدر خودم کم میبینی.

به نظر من سطح شما بالاتر بوده که با لیسانس ازدواج کردی و ایشون با دیپلم...

و الان تازه بخواد بره دانشگاه.

بعدشم تو تازه دوساله ازدواج کردی،چطور میگی شوهرم پشتیبانی بوده و هرکار کردیم استخدامی قبول نشدم؟؟؟😑😑😑

یذره رو اعتماد بنفست کار کن، واقعا سطح تو پایین نیست.اتفاقا جلوتری.

مدارس غیر انتفاعی برو مشاور شود و در کنارش آزمون استخدامی بخون.

خیلی ها برای اینکه شما ناراحت نشی سعی کردن رشته ایشونو تخریب کنن 

ولی حقیقت اینه که علوم ازمایشگاهی واقعا رشته خوبیه 

بعد از ۳ رشته تاپ تجربی و دامپزشکی ، تقریبا فیزیوتراپی و علوم ازمایشگاهی پرطرفدارترین ها هستن و اگه خوب درس بخونی و به موقع وارد بازار کار بشی موفق میشی

جایگاه اجتماعی و محیط شغلی و درآمد قابل قبولی داره ، اگه سرمایه داشته باشی برای تاسیس ازمایشگاه که عالیه 

از بستگان ما این رشته رو خوندن الان موقعیت خوبی دارن

به جای اینکه بیان به شما راهکاربدن سعی کردن جاریتونو تخریب کنن 

در حالی که قبولی این رشته اونم تو شرایطی که ایشون درگیر عقد و مراسمات و ... بودن تو سن ۳۲ سالگی واقعا قابل تحسینه

نمیشه برای خوشحال کردن شما بیایم موفقیت ایشونو کوچک جلوه بدیم

ولی من واقعا علت حسادت شما رو متوجه نمیشم . شما ۶ سال از ایشون کوچیک ترین ، مدرک دانشگاهی دارین ، در حالی که ایشون با وجود سن بیشتر تازه میخوان برن دانشگاه 

ضمنا اصلا شما نباید خودتونو با کسی مقایسه کنید 

هزاران آدم با موقعیت بهتر از شما و هزاران ادم با موقعیت پایین تر از شما وجود دارن . اینکه شما خودتونو با اینا مقایسه نمیکنید و گیر دادید به جاریتون برام عجیبه

هیچکدوم از زن عمو های من تحصیلات دانشگاهی ندارن حتی بعضیاشون دیپلم هم ندارن، زنداییم هم دانشگاه پیام نور لیسانس میخونن ولی مادر من فوق لیسانس یه رشته خوب دارن و شغل و درآمد خوبی دارن . تا الان این مدل مقایسه ها هیچوقت بینمون نبوده 

کام خودتونو با این مقایسه ها و حسادت ها تلخ نکنین

ببین من جات بودم اول نگاه این واون نمیکردم تمرکزم روی زندگیم بود تاانرژیم هدر نره

دوم به نظرم رشتت راادامه بده فوق وحتی دکترا

روانشناسی رشته خوبیه

من باارشدش تونستم آموزش وپرورش درسن بالاقبول بشم

لیسانسمم خیلی غیرمرتبط بوداماارشدروانشناسی دولتی خوندم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔