2777
2789
عنوان

جاریم دانشگاه سراسری علوم آزمایشگاه قبول شده منم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 14927 بازدید | 347 پست
نه بابا، برو استخدام شو، حوصله داری باز درس بخونی. چند سالته؟

همین دیگ ، اینکه چجوری استخدام شم دیوونم کرده ازمون استحدامیا چون شهرمون کوچیکه نهایت ظربیت ۲ یا ۳ نفز که اونم هیچموقع نتونستم قبول شم معلوم نیس ازین ب بعدم ازمونی درکار باشه واسه استحدام یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مهم اینه که مستقل دستش تو جیب خودشه....غیر اینه؟ اگه به حرف باشه مردم دوست دارن هر چی به دهنشو ...

اره.دوستم بعد از فارغ التحصیلیش نرفت سر کار کلا یه رشته دیگه خوند.دقیقا به خاطر همین حرفا

همه رو درک کردم به جز حسرت شوهرت تو لیسانس داری اونم رشته خوب شوهرت حسرت کسی رو خورده که تازه دانشگا ...

بعد خبر قبولیش برگشت ب مامانش گفت حاج خانوم دیگه هممون کادر درمانش شدیم بعد ب من نگا کرد مکث کرد 

اره.دوستم بعد از فارغ التحصیلیش نرفت سر کار کلا یه رشته دیگه خوند.دقیقا به خاطر همین حرفا

با عرض معذرت دوستت خیلی سست عنصره

این همه درس بخون بعدم به خاطر اراجیف یه عده ول کن برو

بعد خبر قبولیش برگشت ب مامانش گفت حاج خانوم دیگه هممون کادر درمانش شدیم بعد ب من نگا کرد مکث کرد

🤣🤣🤣🤣از کی تا حالا علوم آزمایشگاه کادر درمان حساب میشه از من به تو نصیحت کسی که این همه مغرور بشه به جایی نمیرسه روزی شما هم استخدام شدی هیجوقت فخر فروشی نکن

🤣🤣🤣🤣از کی تا حالا علوم آزمایشگاه کادر درمان حساب میشه از من به تو نصیحت کسی که این همه مغرور بشه ...

😐😐😐😐😐😐رشته های علوم پزشکی همشون جزو کادر درمانن

چون درمان فقط توسط پزشک صورت نمیگیره

😐😐😐😐😐😐رشته های علوم پزشکی همشون جزو کادر درماننچون درمان فقط توسط پزشک صورت نمیگیره

از کجا معلوم بشه نه اتفاقا دوست من علوم آزمایشگاهی خوند الان تو آزمایش آزاد مشغول کاره