2777
2789

سلام این موضوع ابنقدر مهمه که بابتش اومدم اینجا اکانت زدم لطفا یکی کمکم کنه🥲🥲🥲من پشت کنکوری ام باید درس بخونم که امسال خلاص شم از این شرایط ولی خییییلی اهمال کاری میکنم خییییییلی تنبلم اصلا نمیتونم از سر جام پاشم همش احساس میکنم عقبم و مسیری که دارم میرم اشتباهه و همش وقتمو با اینترنت پای لپتاپ هدر میدم احساس میکنم وقتم تموم شده توروخدا بگید چیکار کنم که این افکار نیاد سراغم خیلی به کمکتون نیاز دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم لابد قسمت بوده ک من بیام تو تاپیکت الان میگمت گلی

اینجا لینک نمیتونم بزارم 

ولی تو گوگل میتونی پیداش کنی

یه آقای مهندس هست ک 

با گروه خودش 

مردم رو رایگان راهنمایی میکنه

واسه ترک عادت های بد

و کسب عادت های خوب 

واسه سحرخیزی 

مطالعه 

ورزش

ترک گوشی و تلویزیون 

حتی ترک سیگار!!!

و خیلی چیزای دیگه

فقط روزی 1۵ دقیقه وقت میزاری 

یک سال باهاته

سرچ کن  (مهندس طلبه )

اگه کانال ایتا رو بالا آورد

به ادمین پیام بده

اگرم سایت بالا اومد

که همونجا شمارتو وارد کن و حالشو ببر😍😍🙌

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

اول از همه اینو بدون که کنکور ضامن خوشبختی هیچ کسی نیست فقط یک قسمتی ازمسیر زندگیه

دوم هدف ات رو مشخص کن و بنویس مثلا فلان رشته ها فلان دانشگاه ها

سوم اینو بدون قبولی اصلا سخت نیست کافیه یه ذره تلاش کنی

چهارم برو یک مشاوره تحصیلی خوب 

پنجم آزمون های منظم شرکت کن و هربار تصور کن اون آزمون، همون کنکور است نتایج اش برات مهم باشه

چهارم 

افکارت رو نظم بده مثلا اگه یهو سر درس خوندن یه فکر سمی می یاد توذهنت به خودت بگو، الان وقتش نیست ، یک ساعت مشخص کن در روز مثلا ساعت ۱۲ تا۱۳ واین ساعت رو بزار برای فکرکردن به چیزهای سمی ومزخرف

ودرباره این افکار اومد توذهنت به خودت بگو ساعت ۱۲ تا۱۳ بهت فکر میکنم الان نه ....

پنجم گوشی رو بزار کنار

وفقط یک ساعت در روز حق استفاده ازگوشی رو به خودت بده بقیه روز به حالت هواپیما باشه

ششم اینو بدون الان تو عمرت، بهترین زمان زندگیته و این دغدغه ی کنکور کوچکترین دغدغه زندگیته، بزرگ میشی اینها رو می فهمی، پس مثل یک بازی game بهش نگاه کن، فقط ازاین مرحله باید بگذری بری مرحله بعدی 

اولا حتما با مشاوره پیش برو‌دوم لپ تابو‌جمع کن بده خانوادت جمعه ها فقط چند ساعتی باهاش کار کن خون ...

از بودجه بندی دوتا ازمون ماز عقب افتادم خیلی ترسیدم و سر در گمم نمیدونم باید چیکار کنم

انگیزه ات کافی نیست عزیزم به این فکر کن که سال بعد انشالله روی صندلی دانشگاه مورد علاقه ات نشستی و داری کتابای رشته ات رو ورق میزنی به این فکر کن که سال بعد داری تو راهروهای دانشگاه مورد علاقه ات قدم میزنی به این فکر کن کا پدر و مادرت چقدر ای دیدنت قبولی ذوق میکنن به آیت فکر کن یه آینده درخشان در انتظارت هست فکر کردن به هدف باعث میشه انگیزه بگیری

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات