2777
2789
عنوان

اونقدر معلم از بچم شکایت کرده ازش متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5167 بازدید | 163 پست
عزیزم من تاپیکهاتو دیدم حتما حتما پیگیری کن ببین مشکل بچه چیه. گناه داره طفلی اذیت میشه.پسر من یک چه ...

عزیز منم وقت مشاوره گرفتم. گفتن نامه از معلم بیار.میترسم ب معلم بگم بخدا میترسم اخراجش کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز منم وقت مشاوره گرفتم. گفتن نامه از معلم بیار.میترسم ب معلم بگم بخدا میترسم اخراجش کنه

نه عزیزم مگه الکیه بیخودی اخراج کنن.

مدارس خودشون نامه میدن به اینجور مراکز وقتی ببینن یه بچه مشکل داره. حق اخراج ندارن برای همچین چیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه نمسشینه سر کلاس مشقاشو سر کلاس انجام نمیده معلم از صبخ تو مدرسه دیگه کار میکنه شیفت عصر بچه من ...

خب باید بشینه سر کلاس اینطور نظم کلاس و به هم می‌ریزد 

خب باید بشینه سر کلاس اینطور نظم کلاس و به هم می‌ریزد

اره هر چی میگم انگار میره تو کلاس همه چی یادش میره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم من خودم معلمم البته من دبیر دبیرستانم آکا باور کنید معلم با بچه ی شما مشکلی نداره تو مدرسه ابتدایی ام کار کردم معلمان ابتدایی خیلی حجم و زحمت کارشون بالاست و نمی‌خوام نگرانتون کنم اما اگر به این مشکل رسیدگی نشه به دوره های بعدی تحصیلی ایشون هم میکشه من خودم پارسال دانش آموز یازدهمی داشتم اصلا سر جایش نمی نشست مدام در حال راه رفتن بود منم فوق العاده عصبی میشدم و حتی چند بار از کلاس مجبور شدم بیرونش کنم چون گوش نمی‌داد به حرف هیچکس شما سعی کن رسیدگی کنی 

عزیزم من خودم معلمم البته من دبیر دبیرستانم آکا باور کنید معلم با بچه ی شما مشکلی نداره تو مدرسه ابت ...

میدونم عزیز من ب بچه ام میگم معلم مادر دومته

ولی خب واقعا این خانوم هفته هایی ک صبح مدرسه دیگه کلاس دارن شیفت عصرش بیشتر ایراد ب بچه میگیرن

باید ب بچه کلاس اولی حداقل ی ماه وقت داد تا با قوانین کلاس اشنا بشه

ولی ایشون ب ۱۸روز امدنی ۴بار بزرگ بزرگ با خودکار مشکی تو دفتر بچم نامه نوشته. بچه دعوا کرده خب تو سری خور شده بچه

بخدا ی ماه زمان خواستن کلاس اولی زمان زیادی نسست

بخدا روزی نیست ک گریه نکنمالانم دارم با گریه مینویسممادر بی عرضه ایی هستم

ببین عزیزم هر آدمی یه اخلاقی داره اخلاق بچه شما هم همینه ربطی به عرضه ی شما نداره 

تربیت خیلی خیلی خیلی مهمه ولی واقعا یه عده از بچه ها یه سری اخلاقا و رفتاراشون ذاتیه که این چیزا هم حالا حالاها درست نمیشه

فقط میتونی کنترلش کنی 

بگو حرف خانمت نرف منه همون طوری که تو خونه بهم گوش میدی به خانمتم گوش بده 

بگو اگه به حرفش گوش کنی اونم مهربون میشه دعوات نمیکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از توی همین اینترنت بگردید بازی برای افزابش تمرکز پیدا کنید تو خونه روزی نیم ساعت بازی کنید بهتر شه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از توی همین اینترنت بگردید بازی برای افزابش تمرکز پیدا کنید تو خونه روزی نیم ساعت بازی کنید بهتر شه

خدا امواتت بیامرزه پشقاش بزور مینوسسه

ببین عزیزم هر آدمی یه اخلاقی داره اخلاق بچه شما هم همینه ربطی به عرضه ی شما نداره تربیت خیلی خیلی خی ...

اها ممنون باید خط اخرش بهش بگم

عزیزم شما باید چندتا کار کنی

اول اینکه از معلم بپرس پسرت دقیقا چه کاری رو انجام میده که نباید انجام بده و چ کاری رو انجام نمیده

بعد از مادرهای دیگه هم بپرس ببین با اونها و رفتاری داره

با پسرت تو خونه بیشتر کار کن روزی نیم ساعت کافیه بازیهایی انجام بده که مجبور باشه بیست دقیقه تا نیم ساعت یک جا بشینه مثل پازل یا رنگ آمیزی و این بیست دقیقه فقط یک فعالیت انجام بده و بازی رو تموم کنه

روزی دو سه خط از لوحه هارو خودت بیشتر باهاش کار کن فکر نکنم یک ربع بیشتر وقت بگیره

براش تنبیه و تشویق در نظر بگیر اگه خانم ازت راضی باشه فلان چیز. جایزه میگیری اگه خانم بازم تذکر بده از فلان بازی محروم میشی مطمئن باش که جواب میده

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

همسر من معلمه و امسال هم توی اداره کار میکنن

واقعا بعضی جاها کمبود معلم هست و میگن از روی اجبار معلم ها قبول زحمت میکنن و شاید دوشیفت بیان

چون واقعا کلاس اول خیلی صبوری میخواد و خیلی سخته

شما هم به ایشون حق بدین

بخدا ما از پس بچه های خودمون برنمی آییم چه برسه که با ۳۰ تا دانش آموز که کلاس اولی هستن و قوانین مدرسه هم بلد نیستن بخوای سروکله بزنی

میتونین به معلم پیشنهاد بدین که عکس بچه ها رو بزنه به دیوار و اگه هر کسی ۱۰ تا ستاره گرفت بهشون با پول خودتون جایزه بده

فقط این راه جوابه

این کارو معلم کلاس اول پسرم می‌کرد و روی پیشرفت بچه ها تاثیر داشت

استارتر عزیز 

به نظرم بهتره حضوری با معلم حرف بزنین تا رک بگه چه مشکلی وجود داره 

که اگر اخلاقیه برطرف کنین یا اگر تحصیلیه هم بازخواستش کنین هم بفهمین چطور با بچتون کار کنیم تا مشکلش حل بشه

حس میکنم بیشتر از تذکر معلم انگار از یه چیز کلافه این  

بابا کلاس اولهه کلی راه و مشکل بزرگترو قراره پشت سر بذارین 

اصبا ناراحت نشین برا این چیزا

❤️‍🩹